LAŽNI POLICAJAC sa autoputa ipak bio i PRAVI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su V.S. (1963) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštila je policija.

- Sumnja se da je on 27. decembra 2020. godine na autoputu kod sela Prevalac, putničkim vozilom, koristeći lažne registarske oznake i blinkere, presreo i zaustavio automobil „audi“ stranih registarskih oznaka, kojim su putovala dva strana državljanina. V.S. koji je, kako se sumnja bio u maskirnoj uniformi, predstavio se kao policajac i, uz pretnju oružjem, od njih uzeo novac i mobilne telefone – kaže se u saopštenju.

Prema saopštenju, pretresom porodične kuće osumnjičenog policija je pronašla automatsku pušku, pištolj, municiju, dve bombe, službenu legitimaciju, maskirnu uniformu, blinkere, kapu-fantomku.

Kako Info Vranjske nezvanično saznaju u pravosudnim organima, uhapšeni V.S. i zaista je u nekom periodu bio pravi policajac, ali je napustio MUP, iz za sada nedostpnih razloga.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

NIV

Komentari

Strasno

Bravo ima ih još dosta takvih. Hapsi Vuline i smenjuj

Na zalost nije samovoljno napustio, nego su ga pravosudni organi udaljili sa posla jer se i tada bavio kriminalnim radnjama, provereno i tačno.

A vi gospodine recite kako se stvarno zovete, pošto imate proverene informacije. Nije kulturno da se lažno predstavljate.

Najnovije vesti

ZutoCvece