Lažni DENZI protiv pravog ĐOŠE

Nepotpisano pismo u vidu navodne krivične prijave protiv direktora „Vodovoda“ Gorana Đorđevića Đoše, iza koga stoji nepoznata osoba koja se lažno predstavlja kao Dejan Stanojević Denzi, kruži ovih dana Vranjem, a stiglo je i do redakcije portala Vranjske.

Pismo, navodno poslato policiji i tužilaštvima u Vranju, doslovce počinje sa: „Ja, Dejan Stanojević, direktor u JP „Vodovod“, optužujem direktora preduzeća Gorana Đorđevića da je zloupotrebio službeni položaj i naneo štetu budžetu Grada Vranja...“. i tako dalje...

Sve u svemu, naivno od onog ko bi da ruši političku ljubav koja u poslednje vreme kulminira među pomenutim dvojcem.

U pismu se pominju milionske cifre i razne navodne nepodopštine u poslovima javnih nabavki u „Vodovodu“.

Stavke su „krečenje poslovnih prostorija i fasada, nabavka hemikalija, auto delova, aluminjum sulfata, asfalta, mrkog uglja, kvarcnog peska“.

Sve bi to lažni Denzi da imputira pravom Đoši.

- Pismo je lažno, naravno da iza njega ne stojim ja, već zla namera. Podneo sam policiji krivičnu prijavu protiv NN lica za lažno predstavljanje i nezakonito korišćenje mog imena, prezimena i funkcije - uverava Stanojević novinara Vranjskih.

Goran Đorđević Đoša je generalni sekretar GrO SNS u Vranju, a Stanojević (ranije šef DSS) uticajan član stranke, blizak rukovodećim strukturama.

Đorđević je generalni, a Stanojević izvršni direktor „Vodovoda“.

Odnosi Stanojevića i Đorđevića mogli bi se opisati kao idilični, pa zato čudi da se neko na ovaj način, neoprezno poigrava sa živcima i strpljenjem obojice.

D.D.

Najnovije vesti

Ljudi govore: Dragan Antić »

Info Vranjske pokrenule su novu promociju aktivizma na jugu Srbije, ovoga puta kroz kratke filmove sa poznatim Vranjanci...
ZutoCvece