Kup utakmica Dinamo – Zvezda u Vranju

Komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da se odloženi meč šesnaestine finala Kupa Srbije između vranjskog Dinama i Crvene zvezde igra u Vranju!

Komisija je procenila da uz male korkcije uslova na stadionu "Jumka" i dodatno sređivanje tribina i terena, ovaj stadion može zadovoljiti minimalne zahteve za odigravanje meča u Kupu Srbije između Dinama i Zvezde.

Očekuje se da će ova vest obradovati sve u vranjskom superligašu Dinamu i brojne ljubitelje fudbala u Vranju i na jugu Srbije, pa se predviđa poseta od više hiljada ljudi.

Najzaslužniji za ovakvu odluku Komisije FSS je bez sumnje Dragan Antić Recko, predsednik i trener Vranjanaca, koji je pokrenuo inicijativu da se meč sa Zvezdom u Kupu Srbije odigra u Vranju.

- Surdulica je Surdulica, a Vranje jedva čeka ovakav spektakl, pa sam ubeđen da će se na stadionu "Jumka" naći i do pet hiljada posetilaca-, nagoveštavao je Antić u iščekivanju odluke Komisije FSS na zahtev Dinama da se meč sa Zvezdom u Kupu Srbije odigra u Vranju.

Uprava Dinama organizovala je posebne pripreme na stadionu "Jumka", od sređivanja terena, pa do uređenja tribina i službenih prostorija kako bi bio spreman za susret u Kupu sa Zvezdom.

Podsećamo, odloženi susret šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde biće odigran u sredu 17. oktobra na stadionu «Jumka» sa početkom u 16 sati.

Najnovije vesti

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece