Krstić se preobražava u Palmu

Kao retko kad u svojoj dugoj istoriji, i Opština Trgovište dobila je narodnog poslanika, taj čovek, Nenad Krstić, svakako je ponosan na činjenicu da je iz jedne male i siromašne opštine na krajnjem jugu Srbije dogurao do poslaničkog mandata.

Ali, ne lezi vraže, Krstić se ne odriče tek tako uticaja i povlastica koje ima, pa se spekuliše da će se na Preobraženje, kada je zakazana konstitutivna sednica Skupštine opštine, on preobraziti u Dragana Markovića Palmu, tako što će pored poslaničkog mandata sada imati i funkciju predsednika skupštine.

Kao dugogodišnji predsednik opštine Trgovište i predsednik opštinskog odbora SNS-a, Krstić je uspeo da izvojuje apsolutnu pobedu na lokalnim izborima to sa 25 osvojenih mandata, dakle sa 100 odsto uspešnosti.

Poznavaoci situacije kažu da da će Krstić možda ustupiti mesto predsednika opštine najlojalnijem i od poverenja stranačkom kolegi/kolegenici sa lokalne liste za odbornike, da bi tako sačuvao moć odlučivanja.

U svakom slučaju mnogi imaju utisak da je i sam Krstić iznenađen činjenicom da je postao poslanik, pa sada pokušava da organizuje život koji se inače odvijao na relaciji Vranje – Trgovište, a sada je u igri i Beograd.

Opet, ako Krstić vrati mandat, znači da je on izračunao da u naredne četiri godine može više da zaradi nekako drugačije, a ne kao poslanici, skromnih 7,5 miliona dinara.

Samo, pitanje je, na kom to poslu?

SSB

Komentari

Daleko je ovaj seljak od Palme. Bruka za narod i srpski rod

Cokoladica

Lepo je zamislio, em veca mandra, em dobija poslanicki imunitet. Tako da mu nista niko ne moze. I sudski postupak koji se protiv doticnog vodi u Nisu, taman ce za cetiri godine zastariti ili mu ce mu se izgubiti svaki trag. Mi smo jako smesna i vestacki odrziva tzv. drzava, koja je u dugovima do guse. Spremite vrat za jaram, jer ukoliko se jos i pelcujete, mozda vam lakse nalegne.

Veceg hostaplera Pcinja nije imala zadnjih 150god.,Boza Broz je bio gospodin,svaki lokal je radio,Pcinja ko masina celo Trgoviste ko Monako,pa ribnjak pun,a ovaj hostapler je unistio Pcinju,plus razne mahinacije za zatvor.

Eeee dragi moji sugradjani i moji zemljaci, sramno je što opšte se ovaj čovek bavi politikom, zna li neko šta je Narodni poslanik institucija Države:Samo ukratko o gospodinu Krstiću, ima falš diplomu fakulteta, dozvolu vozačku koju je kupio u Boru, preko izvesnog zemljaka, dugogodišnji šumokradica. A tek sada da nepričano o raznoraznim malverzacijama sa Batu iz Radovnicu, ovo je sramota za Srbiju,zato apel Presednik Srbije. Skloni ovu vucibati i smesti te ga gde mu je mesto i šta zaslužuje u CZ, neka dokaže poreklo imovine.

Kakav poslanik takva i skupština. Ovaj nepismeni neandertalac je opljačkao sve što se moglo opljačkati u opštini Trgovište sad je na redu Republička skupština zbog imuniteta. Pa nije ova spodoba u ljudskom obliku otišla za poslanika zato sto je stručan i obrazovan već da u naredne 4godine ispegla svoje pljačke i kriminal a usput i ubode još koju ciglu narodnih para. Njegov deda po ocu koji je takodje u svoje vreme bio predsednik opštine Trgovište se ubio ne mogavši da podnese poraz na izborima. ISTORIJA SE PONAVLJA Žućko biće opet izbora počni da vezbaš pucanje il si kupi konopče manje boli.

Neka Tužilaštvo u skladu sa zakonom reaguje, sve će se videti koje kontraverzni Nenad Krstić tzv:Žuti

Leĺe ovaj prostak najveći lopov u Trgoviste postade i poslanik. Lele dokle smo došli jadni mi

Zasto vas toliko boli tudji uspeh?

Hahahahaa..... Marina il ko si već objasni pojam "USPEH". Izgleda ti nisi u vinklu kad kod ovog hoštaplera drvokradicu I spodobu u ljudskom obliku vidiš USPEH. Možda i ti sediš kući i primaš 20 000 din. na ime javnih radova iz opštinskog budžeta kao i ostale prodane duše dok ŽUĆKO drpa i puni džepovi. Polako sve se zna i sve se evidentira. Vratićete sve sto ste dobili od ovog kriminalca sa KAMATOM.

Zamisli ovu glavu na Dorćolu :)

Hapsite Žuću, Batu, Kolić, sve pokradoše i uništiše. Srbi braćo Državo reagujete kumimo vas bogom, sramota da ovaj sedi u parlament. Presedniče Vučić bili ste poslanik i sedeli u Skupštini, vi bar znate koje su to ljudske veličine bile bilo opozicija ili opozicija. Vuk, Komnjenić, Šešelj, Koštunica, Vi Presedniče, Dragan Tomić, Radmilo Bogdanović, Djindjć pokojni. A sada Žuća šumokradica i neke porno zvezde joj mila majko Srbijo

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece