KRIZNI ŠTAB naložio SABA BELČI da pojača čišćenje snega

Konačno, posle više dana oklevanja, u petak ujutru održana je i sednica Gradskog štaba za vanredne situacije, kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković.

Na ovoj za javnost tajnoj sednici, ako je verovati gradskom sajtu, naloženo je preduzeću ,,Saba Belča" da intenzivira rad na čišćenju snega u Gradu, jer je već za to dobio ozbiljne pare.

Dat je nalog, obaveštava sajt, i ,,Komradu" i ,,Vodovodu" da nastave sa preduzimanjem hitnih mera na održavanju javnih površina i čišćenju ulične kanalizacione mreže.

Naloženo je i Centru za socijalni rad da u slučaju potrebe obezbedi privremeni smeštaj ugroženim građanima, kao i da ekipe ove ustanove obilaze stanovništvo, naročito u seoskim sredinama.

Gradski štab za vanredne situacije uputio je apel vlasnicima da pravilno parkiraju svoja vozila, kako bi službe zimskog održavanja mogle nesmetano da funkcionišu.

Zbog nepropisno parkiranih vozila problema sa čišćenjem snega bilo je u ulicama Strahinjića Bana, Gnjilanskoj, Zelengorskoj i delu Hilandarske, prenosi gradski sajt.

Komentari

Tamo gde su skole i vrtici nisu ulice prvog prioriteta, a gde zive nasi opstinari i clanovi partija one jesu! Bravo za gradonacelnika i grad!

Pogedajte tu grupaciju ljudi i njihovu zainteresovanost da rade za narod i grad.Truć, buć, pa na kafu pa službenim autom kući u toplo.Plata redovna, nema sekiracije, a narod ko narod glup, pred izbori će gi obećamo sve i pa će glasaju za nas.Tužno i žalosno.

Probudili se o pa znaci treba samo kritikovati neradnike

A zasto se ne angazuje i mehanizacija nekadasnjeg PZP Vranje? Jeste da oni pripadaju odeljku Nisa, ali ako su vec ovde i opremljeni su dobro (uveren licno u sposobnost i snagu mehanizacije) neka izadju i ociste lepo grad kako dolikuje a ne tamo neki da ih ne nazivam sad "strucnjaci" sa igrackicama. Da izadju na ulice kamioni bre troosovinci pa kad razgrnu sneg da se vidi i da se zna da je ocisceno.

Bravo Dace za komentar ali problem je sto kod PZP ili sada TREJS nema provizija u Sama B. Normalno.

Najnovije vesti

Sajam Zaposljavanja