Koronom ZARAŽENO 10 SESTARA na Internom odelenju u Vranju

Na Internom odelenju Bolnice u Vranju COVID-om19 inficirano je deset medicinskih sestara, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zdravstvenom centru u Vranju.

- Rukovodstvo ZC Vranje skriva od javnosti podatke o zaraženim sestrama na Internom odelenju, a najodgovornije je u lancu rukovođenja ustanovom i dužno da obezbedi adekvatnu zaštitnu opremu kadrovima koji su izloženi najvećim naporima u epidemiji virusa korona! Da je zaštita bila kako treba, toliko zaraženih ne bi bilo - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «medicinsko osoblje strahuje zbog opasnosti od pucanja sistema zdravstvene zaštite u Vranju»!

- Dok na jednoj strani raste broj obolelih od korona virusa, na drugoj imamo inficiranje medicinskog osoblja, što predstavlja veliku opasnost za sve u ovoj teškoj epidemiološkoj situaciji u Vranju, gde nas samo par koraka deli od nemogućnosti sistema zdravstvene zaštite da zbrine sve pacijente, ne samo obolele od korone, već i one koji se leče od drugih bolesti - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju nije mogao a da ne primeti «da su izbori 21. juna bili prava epidemiološka bomba koja je doprinela širenju zaraze»!

S. Kostić

Komentari

Suvišno je sve komentarisati
HITNO
Uhapsiti i procesurati
1.Direktorku ZC
2.Glavnu sestru ZC
3.Gradskog većnika
4.Preispitati odgovornos pojedinih doktora koji su načelnici odelenja u pogledu primenivanja mera kriznog štaba

Če Gevara,
TI si ozbiljan DUŠEVNI BOLESNIK i brže bolje potraži pomoć PSIHIJATRA da ne bi skončao od ZLOBE.. OD KORONE SIGURNO NEĆEŠ.. I POSLUŠAJ OVAJ DOBRONAMERAN SAVET. ŽIV I ZDRAV MI BIO JOŠ 100GOD.

Kako da stignu da nas leče kad smo sami neodgovorni. Kaficikafane porodična druženja bar malo fa smanjimo

Ne, opet jurite na izbore. Pa opet slavite!Izbori ne bi pobegli, odrzali bi se svakako.
A to sto ce te vi stradati nije me briga nego zbog vase neodgovornosti stradaju nevini. Mislim da se korona otima ko troli. Jedan po jedan grad proglašavaju vanrednu situaciju.

Samo se Vranje ponasa neodgovorno. Valjevo je uvelo rad od kuce, Kragujevac takodje....

One već ozdravele. To bilo pre deset dana.

Koje brljotine u ovoj državi, u ovom gradu, u ovoj ustanovi od vitalnog značaja. Molio bih za odgovor:
Koliko dugo je KRIZNI ŠTAB BIO NA G. ODMORU? Jel je to vreme proveo u predizbornim aktivnostima?
Da li je u tom periodu skrivan broj inficiranih.?
Ko je vukao konce da se ovako ponašaju odgovorni?

Bitno da Jase Popadiče organizuje zurke za zdravstevene radnike, svi bez maske a ljudi moraju da dolaze zbog Bodova, a iza svega stoji Bulatovic koji forsira Ljilju Antic i Jase popadice i zena mu je treca po odgovornosti.

Lekari kako trpite nečiju nepismenu ženu da vam tamo rukovodi. Neka diriguje u svojoj kući...
Pametni ste ljudi, raskrinkajte te diletantkinje.

Zlatno doba! Kaze rukovodstvo ima se zastitna oprema, sve je pod kontrolom...a osoblje radi i pod blazim simptomima virusa, i, siri zarazu, siri-ali direktorka se drzi one njene:"pucajte, ja i dalje drzim čas"!

Bravo Ljiljana Antić!

HVALITE ME USTA MOJA.

Bravo Ljiljana Antić!

Imate vreme i za sprdnju. Toliko o moralu ako pišu radnici Bolnice i Doma zdravlja. Toliko, da se stidite svog rukovodstva. Kakvo rukovodstvo takvi i radnici, cast izuzecima.

Tri godine pišem komentare na ovom portalu u nadi da će oni koji se"pitaju" shvatiti u kakvom se stanju nalazi naše zdravstvo, ogromna blokada računa, nekakve isplate mimo zakona preko RFZO, nema lekova, dovoljan broj lekara, menadžment oprosti.mi bože ceo "nevoljan" i evo rezultat svega toga. Pitam zbog čega smo ovo.dozvolili a pogotovo Vi koji o nečemu odlucujete, zbog čega je moralo ovako, za čije babe zdravlje?

Setate bez maske , ljubite se , grlite , hala ce da bude mala za zaražene , urazumite se ljudi

Ma ti da nesi iz Bulcinu stranku? Pa vi ste sve to dozvolili da bi bili "izbori"!? Vucic ugasio koronu cim je mogo, dozvolio "mala" okupljanja, Kon(j) otiso na odmor i sad mi da se urazumimo! Od vas jeftino prodati i od pijanog Djosu ne moze da se zivi!

Sad bi trebalo svi lekari iz SNS-a da preuzmu odgovornost, a ne da se kriju. Gospodo, izvolite i ispravljajte sranja koja je napravila vaša stranka. Nemojte samo da idete na slavlja koja organizuje vaša bistra direktorka. To važi i za sestre iz te stranke. Za svaku smrt, koja je nastala posle vanrednog stanja, direktno je odgovoran Vučić. Odgovaraće za to, a i članovi kriznog štaba, koji su se ponašali kao fikusi će odgovarati.

Dosta ti Babi(Babačko) Sandi pamet vadi dezinformacijama i ne istinama. Kako se ne rasvestiš. Zato on svaki mesec uzme 100.000 din. u ruke a ti svaki mesec uzmeš gloginjke u ruke. RAZMISLI!!!

Bio sam danas na Pto,gužva nenormalna,lekari i sestre bez rukavica,nemaju ni alkohol,a rade ne staju

Lele kolko sad tek ima da se prosiri to...jer svaka od njih ima najmanje po 2 svalera...
Tek sledi cirkus u gradu
Sad ako se ne od krije ko koga guzi po odelenje nikad nece
Sve su napravile kuce nakopovale kola,svaki vikend banje,provodi...epa sve to kad tad dodje na naplatu
Samo neka su nam zive i zdrave sestre
A narod ega prezivi sam po sebi jer one da ga izlece pa NE NIKADA

I tvoja nece prodje bolje, božjaku

Trk u sns sektu po sendvic, ponesi torbiče bas si aktivna ce dobiješ možda dva i plus sokče! A i crvena možda padne pride. Koji si ti poltron!

Lele Kostiću bole glava od tropanje.

S verom u Boga i sve ce si bidne... Imamo molitvena mesta u ZC, imamo ikone... Kad ti je u zivotu nesto cini nemoguce samo se seti da se i Jasmina udala i sve onda postaje moguce

Jebali vas izbori i sve redom vidite da umiru mladi ljudimza 3 dana 5 mlada zivota su ugasena.treba sve zatvoriti pa da vidimo od cega ce oni na budzet primati platu.izivljavaju se sa narod.odite do atd i vidite red preko 200 coveka.treba pod hitno zatvoriti kafane ,kagice i uvesti policijski cas od 17 h.ovo sto se radi je strasno a niko ne nosi maske.odite do leon,ideu,kafice po 50 coveka na 20 kvadrata,a niko ne kontrolise.kazu stace privreda i treba da stane kad je ovakvo stanje i ovakva vlast

Pa vise se tamo zaraze 200 coveka ionako prljavstina svuda. Nego po lokali.

Najnovije vesti

Ode i SREĆKO?!!! »

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, nalazi se pred smenom sa te funkcije, saznaju Info Vranjske.Pejković, inače...
ZutoCvece