Korona u Vranju: PONOVO skok broja novozaraženih

Broj novozaraženih lica u Pčinjskom okrugu povećan je tokom vikenda u odnosu na prethodne podatke, izveštava Zavod za javno zdravlje u Vranju.

Pozitivnih na COVID 19 je 10 osoba u Pčinjskom okrugu, šestoro u Vranju i po dvoje u Bujanovcu i Preševu, a u prethodnom izvešaju bilo je četvoro novoinficiranih lica, po dvoje u Vranju i Bujanovcu.

Broj pregleda u kovid ambulanti u Vranju je gotovo isti kao u ranijem izveštaju, obavljeno je 49 pregleda, ranije 48, a smanjen je broj prvih pregleda, od 29 na 23.

Broj pacijenata u kovid bolnicama u Vranju je povećan od 26 na 30, a povećan je i broj osoba kod kojih je potvrđen virus korona, od osmoro na 13 lica.

Epidemiološka služba Zavoda za javno zdravlje u Vranju situaciju na području Pčinjskog okruga, posebno u Vranju, ocenjuje kao nestabilnu i nesigurnu.

NIV

Komentari

Op op evoo ga masalaa. Stigla naredba

Sto ne javljate na decji i skolsko koliko osoblja je na bolovanje otislo???Ce pozarazite nasu decu.

Zna se i sa decije i na skolski koja je doktora na bolovanje Ja kao roditelj da dolazim i da mi dete gleda doktor u Covid koji nije nikad cist, ceo dispanzer prljavo , smeniti Marinu Dzikic i Danijelu Savic

Na bolovanje vec nekoliko lekara, i odmor, uskoro ce jos, kad se aktivira virus kod svakog.. nece ima ko da gleda decu

Pa i na skolski pozitivni

Najnovije vesti

Težak udes kod Bresnice »

U nedelju oko 18:20 dogodila se teža sobraćjna nesreća kod sela Bresnice, na starom putu 2. A reda za Banju.Kako Info Vr...

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece