KORONA: Stanje NESTABILNO i NEPOVOLJNO, ukupno 23 žrtve

U Vranju je za prethodna tri dana najpre povećan, a zatim smanjen broj lica u samoizolaciji, od 91 osobe na 121, do 111 u petak 10. jula, kaže se na sajtu Vlade Srbije.

Broj lica u samoizolaciji smanjen je i u Nišu na 284 osobe i Leskovcu na 301 osobu, dok je Kragujevac sa 962 izolovana lica ubedljivo na prvom mestu u Srbiji.

U Vranju je u četiri kovid bolnice smešteno 155 pacijenata, a u kovid bolnici u Surdulici ispunjeni su kapaciteti od 63 postelja.

Broj preminulih osoba u Vranju je 23, računajući i dve žrtve iz Vranjske Banje koje su izgubile život od posledica infekcije virusom korona u petak 10. jula.

U kovid ambulanti u Vranju dnevno se i dalje pregleda u proseku po 200 osoba, osim u petak 10. jula kada se na pregled u ATD javilo nešto više od 120 osoba.

Epidemiološka situacija u Vranju, polazeći od broja osoba u samoizolaciji, broja pacijenata u kovid bolnicama i broja preminulih poslednjih dana, ocenjuje se kao nestabilna i nepovoljna.

S. Kostić

Komentari

Naša voljena Snežana medicinska sestra je preminula juce. Tuga. Bila je ukras ambulante u banji. Nasmejana vesela puna života. Neka je anđeli čuvaju. Saučešće porodici.

S tim sto na kucnom lecenju ima sigurno oko1000 pacijenata ako ne i vise sa zapaljenjima pluca i netestirani

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece