Korona ne popušta u Vranju!

Rezultati analize urađene na 90 uzoraka iz Vranja pokazuju da je još pet osoba pozitivno na COVID 19, saznaju InfoVranjske iz Zavoda za javno zdravlje u Vranju.

Poslednji rezultati testiranja Vranjanaca pokazuju da virus korona ne popušta u Vranju, jer je od 90 uzoraka petoro pozitivno, što predstavlja previsokih u epidemiološkom smislu 5,5 odsto, u vreme kada je srpski prosek 0,64.

U utorak 19. maja na analizu u Specijalizovanom veterinarskom institutu u Nišu i Laboratoriji Torlak u Beogradu iz Vranja je poslat 321 uzorak, ali su urađene analize na 90 uzoraka, dok se očekuje da rezutati testiranja na ukupan broj uzoraka iz Vranja stignu u sredu 20. maja.

Da situacija u Vranju sa korona virusom nije nimalo ni naivna ni bezazlena pokazuje činjenica da se u sredu očekuje dolazak kineskih medicinskih stručnjaka koji još uvek borave u Srbiji u koju su došli prvi put u martu.

Podsećamo, u Vranju su ruski lekari boravili u aprilu, kada su zaključili «da je paviljonski tip Bolnice u ovom gradu prednost u vremenu velikih epidemija».

S. Kostić

Komentari

Neko ovde masno laze

Korona ne postoji. Tako ste pisali da Vucić izmišlja ovu zarazu. Kako sad vam odgovara da ona ne popušta u Vranju? Providni ste providni jednostavno ugledajte se na okportal kako objektivno izveštava

Svi smo digli vise ruke. Narod se koristi i laze u politicke svrhe. Jedan u klin , drugi u plocu-nemas ni struku koju da saslusas. ZC je dno dna sto se tice med . usluga

ce popusti,od sutra,najkasnije prekosutra...prekidaju se testiranja,bolesni ce biti poslati kucama,priprema se dolazak Mesije,30. ovog meseca,leta gospodnjeg...
korona mora nestati,da bi 10.000 mucenika pozdravilo spasioca

Znači sendiviči bez virus, a šta se pakuje u njih? Da se dolazi ili ne?

Kinezi dolaze u Vranje da nauce vranjski Krizni stab kako da prikrije tacan broj obolelih, posto su u tome specijalisti.

Sinoc je premijer Srbije dala izjavu RT Pink kako je u telefonskom razgovoru sa gradonacelnikom Vranja dobila informaciju kako u Vranju svi nose maske. Izlaga covek bez oko da mu trepne.

Ko zna koliko ima pozitivnih na koronu posto se ne rade testiranja adekvatno. Nekim ljudima su vadili krv i za 10 minuta im rekli da su negativni, kao imamo sad testove preko krvi gde se znaju rezultati za 10 min, tako su im rekli. Pa ko je ovde lud, tako nesto ne postoji, bar ovde u Srbiji, namerno se ide na prikrivanju obolelih a tako samo mogu jos vise da zaraze ljude. Strasno nesto sta se radi!

Ajmo botovi u kampanju do 78%

Da pisao sam ja treci dan kada su pustili ove Indijance na slobodu da ce zaraza da bude,jedni utepani Makedonci jos su u izolaciju i nema sirenja,a mi kolo vodimo po kafane.

Važno radna subota u Simpo .umesto da se izvrši kompletno testiranje radnika .pola ne nose masku po proizvodnji a još gore u autobusima što nas voze na poso .

A sto su 2 zarazeni i bili u kontakt sa kolege to nema veze bitno subota da se radi treba sefovi vecu platu da prime a radnik 20000 mu je dosta .Aj sad Sindikat nek se buni ko za 100e al istina pa nemozev imaju se obracuni

Važno je da se po svaku cenu održe izbori i pobedi AV, a Srbija izgubi. Može i pola Srbije da se zarazi i umre on ne daje vlast. Bitan je novac i vlast ,a narod je nebitan. Za ovih 8 godina to je i pokazao. Rasprodao je sve što je moglo. Skupo se kupovalo, a jeftino državno prodavalo. Sve uz proviziju. Šteta od bombardovanja je sitnica za štetu koju je SNS trajno naneo Srbiji i Srbima. Tri posto je enormno bogatih, a ostalo sirotinja. Radnici su pretvoreni u robove po uzoru na Kinu. Korona je samo neka opomena za razumne i pametne, a oni su manjina. Kakva većina takva vlast, a život kao u Somaliji.

Danas covek otisao u ZZJZ da se javi jer je svakodnevno vise sati u kontaktu sa prijateljem iz komsiluka(radnik Dodić fabrike),kome je danas stigao pozitivan nalaz na koronu.Dezurni epidemiolog mu je rekao:Nisi pio iz iste čaše,nisi se ljubio sa zaraženim,idi si dom! Testiranje se ukida za 15 dana i sve oko korone prestaje! Pa nisu se ni u fabrici Dodić radnici ljubili medjusobno,pa ipak zaraženih kolko hoćeš.

Najnovije vesti

ZutoCvece