KORONA: Ne pada procenat novozaraženih

Procenat novozaraženih virusom korona u odnosu na broj testiranih uzoraka ne pada u Pčinjskom okrugu, pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno zdravlje.

Od 206 testiranih uzoraka sa područja Pčinjskog okruga, pozitivno je 44 lica, što predstavlja 21,33 odsto, za preko šest procenata iznad republičkog postotka.

U Vranju su novozaražena 23 lica, po sedmoro u Bujanovcu i Vladičinom Hanu, šestoro u Surdulici, a jedno lice u Preševu.

U opštinama Bosilegrad i Trgovište nema novozaraženih osoba.

U kovid ambulanti u Vranju obavljeno je 159 pregleda, prvih je 59, upala pluća je dijagnostifikovana kod 14 pacijenata, a od 60 antigenskih testova, pozitivnih je 20.

U vranjskim kovid bolnicama na lečenju je 109 pacijenata, kod 98 je potvrđena infekcija korona virusom, na kiseoniku su 53 lica, a slobodna je 51 postelja.

NIV

Komentari

Posta, banka, salteri, prodavnici...Niko zivi ne broji ljude unutra, Niko zivi nenopominje za maske, na pijac videli ste, kode Linde isto, i kako da pada brojka? Cim napise ovako nesto covek,rezimskih je ludaka piun. Neukost radja primitivizam dragi moji bivsi sugradjani. Uzivajte u koroni. Ma NE POSTOJI virus, ovi po bolnice jadnici sede tamo bez veze,ma laaaazu vas, ajmo zurke,vatrometi, kafici,vozi Miskoooo do jaja. Prosto da covek pozeli da to govno od virusa pokosi na hiljade , pa valjda ce da kvrcne budalama u glavi. Ne Lazume, ja sa dLugo Planeto.

Ne sekiraj se legendo imas vakcine sad da biras pa se rokaj svaki dan po duplu dozu.

Najnovije vesti

ZutoCvece