KORONA: Komotno ponašanje - RAST broja obolelih

Od 101 testiranog uzorka sa područja Grada Vranja, sedam je pozitivno na kovid 19, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zavodu za javno zdravlje u Vranju.

- Ova brojka predstavlja povećanje procenta pozitivnih na koronu u odnosu na broj testiranih osoba, od tri odsto protekle nedelje, na sedam odsto na početku ove sedmice - navodi sagovornik InfoVranjskih iz ZZJZ u Vranju.

Po ovom izvoru, «uzrok ovog povećanja je «prekomotno» ponašanje Vranjanaca nakon ukidanja vanrednog stanja»!

- Primećeno je da u Vranju većina građana ne poštuje vanredne mere koje su na snazi, jer je epidemija u toku bez obzira na ukidanje vanrednog stanja. Ono što je, međutim, dobro je što se radi o obolelima sa blagom kliničkom slikom, a kod pojedinaca i bez ikakvih simptoma infekcije - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Prema poslednjim podacima, ukupno inficiranih od koronevirusa u Pčinjskom okrugu je 174 osoba, od toga u Vranju je 94, u Surdulici 45, Vladičinom Hanu 24, Bujanovcu pet, Preševu tri, Trgovištu dva i Bosilegradu jedna osoba.

NIV

Komentari

Ma pisem ja stalno za ovu zarazu,pa ovo je nenormalan narod,ima odgovornih ali malo,pa da li je moguce da niko ne reaguje za ugostiteljske objekte i kladionice,setam i gledam zaraza ziva,baste prepune nem nista od odstojanje a maske niko ziv ne nosi,vlasnici kafica jos vise su izbacili stolove guzva,i klice na sve strane.i nikom nista.a evo veci broj zarazenih.

Ako ima klica na sve strane, ti lepo ostani kuci, ne izlazi ama bas nigde i ne brini za druge, pa nas obavesti kako si...

Pozivam nadlezne organe ako postoje u gradu,da reaguju na kafice baste prepune ko nikad,rastojanje nema ni maske,pa da li je ovo normalno da se dozvoljava.

Ај не каките! У Бгд, у ону содому и гомору могу и демонстрације сваки дан,овде да седимо дома. Како да не. Не лажите више народ са овај грип. Мало ли зарадисте на маске и остале будалалаштине! Маске 1.март 14 дин-маске данас 120 дин.

Pogledajte prethodnu vest o sastanku GoSNS-a pa onda drzite drugima lekciju u vezi "komotnog" ponasanja!

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece