KONAČNO: Trudnica NEZAKONITO OTPUŠTANA, Novi dom pred MILIONSKIM PROBLEMIMA

Marija Ilić, radnica „Novog doma“, koja je postala poznata po tome što je u ovoj firmi više puta dobila otkaz iako je tada bila trudnica, dobila je konačnu presudu Apelacionog suda koji je potvrdio da je nezakonito otpuštana i da zbog toga ima pravo na naknadu.

Info Vranjske su prve pisale o ovom slučaju, koji je stigao čak do premijerke Brnabić, koja je ovdašnjim vlastodršcima naredila da Ilićevu sagledaju kako znaju i umeju.

No, stvar je i pored toga išla svojim tokom.

Kako su Info Vranjske već pisale, neznanje i nesposobnost, ali i težak bezobrazluk lokalnih vlasti, koštaće poreske obaveznike silnih para, između milion i dva miliona dinara po otpuštenom radniku, čim se okončaju svi sudski sporovi.

ili, između 100 i 200 miliona dinara (između 0,8 i 1,6 miliona evra!), i to u samom startu, bez naknadnih tužbi.

I primer Marije Ilić spada u ovu kategoriju - više puta otpuštana, ona sada ima sudski dokaz da je reč o nezakonitim rabotama, a „Novi dom“ sudski je obavezan da isplati sve što duguje.

SSB

Tako je, samo ovom presudom, „Novi dom“ obavezan da Ilićevoj plati oko pola miliona dinara, i to bez kamate, koju je sud takođe odredio, od dana nastanka duga, pa do dana isplate.

Samo po ovoj presudi „Novi dom“ će platiti advokatu koji je izgubio spor 121.000 dinara, a ukupni advokatski troškovi preći će 400.000 dinara.

I to je tek početak tužbi.

Ima li nekoga da se zabrine za ovakvo rasipanje para građana, za ovakvo besprizorno ponašanje na štetu svih i svakoga?

Ili, svi su oni isti, džepovi su im namireni, pa mogu da troše kao pijani Kinezi?

Ko zna, ali se zna - mogu kako hoće, ali se uvek na kraju iznenada pojavljuje nepoznata sila koja rešava stvar.

Verovali ili ne.

Komentari

Hajde opozicijo pokrenite krivicni postupak protiv svih koji otpustanjem postenih radnika radi dovodjenja partijskih sendvicara nanose stetu gradu i nama poreskim obveznicima. Ali ubedjen sam da ste svi obicni kokoskari koji nemaju muda da udare na BULATA GONZIJA DJOSU MUSU. Zato necete se vise nikada vratiti na vlast ali ni ovi govnari iz SNS nece proci bolje s tim sto se njima smese i prugasta odela

Kada govorimo o bahanalijama ove naprednjačke vlasti, nemojmo da zaborvimo Slađanu Stojanović iz Poreske uprave, koja je po svaku cenu, preko Bosketa, htela da se reši prethodnog direktora i konkurencije i najuri ga sa posla. E sada kada su nezakonita rešenja o otkzu počela da padaju i da ih poništavaju sudovi, ona je odmah pobegla na bolovanje. Kada se krene na naplatom troškova nezakonitog otpuštanja u iznosu od nekoliko (4-5) miliona dinara, to ona lično treba da plati, da joj se popiše sva nepokretna imovina i proda na licitaciju i da se dugovi tako izmire, a ne od građana, da se i ona, i svi koji se tako ponašaju, nauče pameti.

Kada govorimo o bahanalijama ove naprednjačke vlasti, nemojmo da zaborvimo Slađanu Stojanović iz Poreske uprave, koja je po svaku cenu, preko Bosketa, htela da se reši prethodnog direktora i konkurencije i najuri ga sa posla. E sada kada su nezakonita rešenja o otkzu počela da padaju i da ih poništavaju sudovi, ona je odmah pobegla na bolovanje. Kada se krene na naplatom troškova nezakonitog otpuštanja u iznosu od nekoliko (4-5) miliona dinara, to ona lično treba da plati, da joj se popiše sva nepokretna imovina i proda na licitaciju i da se dugovi tako izmire, a ne od građana, da se i ona, i svi koji se tako ponašaju, nauče pameti.

Sila koja rešava stvar je poznata.To je Buki,pomorski pravnik.Musa ga namiri koliko treba i nema problema.Sta narod zna šta je par miliona?!ALI....Proći će i ovo naprednjacko ludilo kad,tad.I onda...Ne budu li ovi lopovi pohaseni i osudjeni na visedecenijsku robiju,onda narod treba da uzme stvar u svoje ruke...

KO BRE NESME DA UDARA NA NJIH.MA KOJI SU ONI K.

Goran Petrović-Musa Vrtogoški je najveća hohstaplercina koja postoji u ovom gradu.Da je ovo normalna država,kao sto nije,sad bi on trebao da sve ovo plati iz svog džepa ili odmah da bude strpan u zatvor jer je svesno naneo ogromnu štetu Javnom(narodnom)preduzeću.A,stižu i presude i za druge radnike koje je otpustio.A,to sto je otpustio trudnicu,dovoljno govori o tome o kakvom se ološu(ne mogu da ga nazovem čovekom) radi.Nadam se da će na kraju završiti tamo gde mu je mesto.A,vi sami prosudite koje je to mesto za ovakvog NEčoveka.NapreDNO!

Marija Ilić je u radnom odnosu u Novom domu, ona je trenutno na trudničkom bolovanju. Ovo su čiste laži i neistine, napdaju čoveka bez ikakvog razloga. Ni jedna tužba nije izgubljena tako da je i to laž za te milione!!!! Za sve postoje dokazi, a vi pišete bez ikakvog dokaza

U vasem komentaru je tacno da je u radnom i na trudnickom bolovanju ili porodiljskom. Presude su dospele za naplatu stete koju je pretrpela dok je bila odpustena.

A prava istina je da ništa nije gotovo dok ne stigne odluka Vrhovnog kasacionog suda o presudi za poništenje Ugovora o radu za tu ženu. Pare dođu i prođu, sramota ostaje večna,kao i novinarske gluposti. I vrapci na grani znaju da je ovaj slučaj posledica starog konflikta između Andonova i Petrovića. Ova žena, kao i novinar SSB, samo su pioni u toj partiji šaha. Novinaru ću poželeti da se ispravno informiše i realno sagleda čitavu situaciju ( bigger picture), a g-đi da pazi kako troši taj novac( kad i ako ga dobije), jer briga o deci je večna, kao i ljudska glupost...

Bolesniku Vrtogoški,ovo nema nikakve veze sa tvojim konfliktom sa Andonovom nego sa tvojim bolesnim umom.Jedino sto je tačno da je briga o deci večna,kao i ljudska glupost,ali upravo ta ljudska glupost,odnosno neljudskost će te strpati večno u zatvor gde ćeš istrunuti,upravo zbog dece koja trpe zbog tebe,olosu Vrtogoški.Ne brini za odluku Vrhovnog kasacionog suda,jer samo ološ kao ti može da otpusti trudnicu,nego se spremi za zatvor na vreme.

A be, Nešo, braće, baš si se ustresja za ovuj priču, ko da si ti porodilja, će pomisli čovek da stvarno radiš za Andonova! Nego,popi si bensedinče, pa trk po honorar. A, od pravu priču veze si nemaš-niti znaješ koj je Musa, niti koji su Celolepci, niti kakav je Andonova!

Cace,brace naravno da sam se ustresja za ovuj priču,bas zato sto znam ko su Celolepciki i kako žive i ko je Musa,a znam i kakav je Andonov,koji je ovde potpuno nebitan.Samo najveća olos kao ste ste vi naprednjaci ne bi se ustresla sa ovom pričom,zato sto ste bezdušnici i bezbožnici i lopovcine koje ovaj grad ne pamti.Ali doći će i vama kraj i to mnogo brze nego sto možete da zamislite.A,posle...I na kraju,honorar meni ne treba,jer ovo sto pišem,pisem iz srca i duše,a ti stoko nepismena,pojedi sendvič sa podrgusom i dabogda se zadavio.

Brače, vikam ti ja da pojma nemaš. Ovde duša ne igra nikakvu ulogu, nego pare. Aj u po neku paru ja i ti da pola od tej će uzne baš Musa. A Celolepci niki negi tera da praviv deca, ako nemav od što da gi izdržavav.I baš tuj gi je namestija Andonov da bi zajebao Musu s njegove veze po sudovi, jer tej sudije su gi postavljali još dok su bili u DS. A inače Andonov ne podnosi Musu jer je bez njegovo znanje i odobrenje zaposlija onuj utepanu na Jelašnicu. Doduše, Jelašnicu mu zaposli sina u Banju, al bruka puče! Zato, popi si ti ipak apče i pusti da si svako kusa svoju čorbu!

Ovakav komentar je mogao da napise samo Anta-zamenik glavnog konobara,pisac svih odvratnih komentara SNS-a i niko više.Covek kome nista nije sveto,(ne)čovek bez obraza i trunčice morala.Dno,dna.

Baki,da neko otpusti tvoju trudnu ženu koja ti,dao Bog nosi treće dete,da li bi napisao ovakav komentar ili bi mu možda polomio obe ruke i noge?!Ajde odgovori stoko bezobrazna.

Ja bih prvo sagledao (sa suprugom, naravno) da li smo u stanju da sa našim primanjima izdržavamo to dete ( mi već imamo dvoje). Svakako ne bismo čekali da nam država pomaže, pogotovo ne ovakva kakva jeste!

Stoko,sendvicarska,nazadnjacka,kako te nije sramota?!Marija Ilić prima porodiljsko bolovanje u iznosu od 4000 dinara zbog tog hohstaplera Muse,a rodila je treceg sina.Hoces dokaze?Pozovi nju i njenog muža i dobićeš sve dokaze i o porodiljskom i o tim milionima.Kako vas nije sramota bando hohstaplerska da pišete ovakve komentare?!Verujete li vi u Boga i u Božiju kaznu?!

Stara izreka kaže:- Dece i para nikad dosta! Međutim, u današnje vreme, roditelji bi morali da razmisle kako će podići tu decu, kako će ih izdržavati i od čega!

Goran Petrović je već uništio preduzeće sa krediti, a to je plus za isplatu tih izgubljenih tužbi. LOPOV KRADE U DOGOVORU SA DRUGIM LOPOVIMA!! KAD SE PROMENI VLAST GDE ĆEŠ GORANE, NA LEČENJE???

OVO ĆE DA PLATE GRADJANI KOJI PLAĆAJU GREJANJE, TEŠKO DA ĆE BITI GREJANJA U NOVOJ SEZONI!!! MRZIM VLAST ZBOG OVAKVIH LJUDI, BLJAL!!!!

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece