Komrad u sredu protestuje ispred Skupštine

Radnici "Komrada" prijavili su policiji protestni skup koji će biti održan ispred Skupštine grada, u sredu 15. maja u osam sati.

Radnici najavljuju da će na skup doći vozilima i mehanizacijom, blokirati ulicu i tako izvršiti pritisak na odbornike koji će tada odlučivati o smeni Momira Stoiljkovića, još uvek aktuelnog direktora "Komrada".

Radnici su potpisali u peticiju kojom se traži ostanak Stoiljkovića na čelu Komrada, koju su potpisali svi radnici osim njih trojice.

Komradovci najavljuju da neće biti sami na protestu i pozivaju građane da podrže njihove napore.

SSB

Komentari

Ne protestuju radnici zato što hoće,već zato što ih teraju sindikalci a oni se najviše plaše promene jer treba da rade.I đubre ponovo neće biti uzeto i niko neće da odgovara,strašno.Neka prvi izađu oni što organizuju štrajk a ne d guraju obični radnici da bi novi direktor njih najurio a organizatori kao i uvek zaštitili svoje dupe.

Ricard Krstic najveca drukara.

Richard i Siza glavni u grad za skupljanje potpisa za peticiju da Mosa ostane. Nisu oni kako sami kazu za Mosu zato sto je nesto radio ali ga podrzavaju jer su kod njega radili sta su hteli tj.nista nisu radili. Ako dodje neko drugi pitanje je sta ce da bude. Sve je to ista bagra.

Drukara u Komradu je sinonim za Kecka i Nelu Cvetkovic naravno i Janja spoljni saradnik.
Znamo ko pise komentare.

Pisev gi svi iz sns oni medjusebe ce se istepav kolko se mrziv a najvise ovija iz banju!!!hahaha

Na kraju ako protestujete Vas bivsi direktor bice okrivljen za sve.Bolje nemojte.Vidimo sva desavanja i znamo na kraju da Vas direktor primorava na to.Ako izadjete iskljucice direktora iz partije.Sve sto sam vam rekao tako ce biti i biva.bolje se manite tih rabota.

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece