KOMRAD: Prava slika VRANJA

Fotografije centra Vranja preko puta Pravoslavnog hrama Svete Trojice govore više od reči, o samom gradu i njegovoj higijeni u najstrožem centru.

Moderni kontejneri kao oznaka 21. stoleća, ali i kao primer nemara i nerada JKP "Komrad" prema Vranju i Vranjancima.

Fotografije su nastale u subotu 21. septembra, baš kada u Vranju ima najviše ljudi, zbog pazarnog dana i vikenda.

Kako li su brojni Makedonci iz susedne Severne Makedonije doživeli svoj susret sa Vranjem, a kako li su sve to "preživeli" veseli svatovi ispred gradske crkve, kao i brojni građani, čekajući da vide mladu i njen venčani stajling!?

"Komrad", bez sumnje, treba da se stidi, ali je te subote crvenilo bilo prisutno na licima Vranjanaca, ne od Sunca, već bruke koja je zadesila njihov grad!

S. Kostić

Komentari

Ma koji crni kontejneri,ovo su gluposti zive te kontejnere su svi odbili jedino mi u Vranje a toliko su ruzni i neprakticni,treba prozvati tog strucnjaka sto je ovu glupost narucio,nas narod da dize ovoliku mrcinu od poklopca nece bolje mu da uzdigne djubre pored kontejner.

Ko da crveni? Ova gamad iz SNS? Nemaju oni obraza, Bulatovic prica o gradilistima u Vranju i Srbiji i to sve zahvaljujuci Vucicu???? Koga bre vi zajebavate bagro nepismena. Vranje izgkeda ko gradiliste, ali od raskopanih ulica i rupa koje ste vi ostavili. Samo vas licni interes zanima. Gonzi pa Zorku salje u Bg kao preduzetnicu?! Ona jedino sto je preuzela su sve privilegije, da muza prebaci u Vranje, da Gonzi zaposli sve blize i dalje rodjake, pobratimke i kumove. Da Nesi unisti sport i napravi haos. Da ne pricamo o Bulatovicevim kadrovima Sone, Djosa, Musa, Denzi i ostali. Sve su to ista gamad i stetocine!!!

Prava slika vranja tek prestoji.Jer ce mo svi sem politicara i dobro uhlebljenih da se nadjemo pored kontejneri.Lopvcine iz SNS dovedoste nas da prosimo.Buducnos vranja je prosenje vasa politika je to.

Briga komradovce,stranački su zaštićeni i može im se.Oni bre nemogu da izdrže celo radno vreme na stolici i pa još tražite i da раде.Onog direktora ste najurili kao prljav grad a kod ovoga li je bolje?Ništa se nije promenilo a neće ni da se promeni.Niko za ništa ne odgovara pa mogu da rade šta hoće odnosno ne rade.Da se što pre privatizuje i da ih najure što pre!

Ajde AV.dodji obidji Vranje.Kako rece iznenada i bez kamere.Da vidis na sta lici grad.Lici na deponiju koju su nam uredili ljudi iz SNSa.Pa nije tatkomi krib za ovu stroku nego lopov djosa sto sve raskopa i Dimitrijevic sto nezna gde je levo.

Najnovije vesti

ZutoCvece