KOMRAD: Koliko radnika, toliko šefova

Jedan od čitalaca Info Vranjskih poslao nam je fotografiju koja govori i više od reči.

Na vrhu ulice Bore Stankovića koja je sada već godinama u rekonstrukciji, radnici "Komrada", okupljeni na malom pešačkom ostrvu, nešto rade.

Ajde, to i nekako, ali, na fotki se jasno vidi ko radi, a ko je tu samo kao kontrola.

Ispada da u ovom preduzeću ima taman toliko radnika koliko i šefova, ili - dok jedan radi, ostali nadgledaju.

Pa posle zašto nam je grad prljav.

SSB

Komentari

Na sliku su samo radnici .....o cemu bee vi puste smesno...

Znam da je u Komradu jedan od sefova covek koji je proveo godine u zatvoru. To nema nigde!! Taj ne moze da bude sef ni jednom postenom i ne osudjivanom coveku. DA LI STE VI NORMALNI??? DA LI STE VI IZ SNS NOOOORMAAAALNIIIIII???

Jelice Oni da su normalni I da je ova vlast normalna Taj bi u corku bio dozivotno. Nego,nema sikiracija,Taj ce pa zasere, ce si dobije.

Sad je u celoj Srbiji moda SNS da se primi duplo radnika po javnim preduzećima i ustanovama kao i rukovodilaca pa jedna grupa radi jedan dan a druga grupa radi drugi dan. Naizmenično. Da članovi SNS budu zadovoljni. Znači dupla tura za isti posao. I to po socijalnim službama po opstinama gradovima po svim kancelarijama. Ovo narod plaća iz džepa. Ovo je strašno. Lezilebonje koliko hoćeš. Službenika koji ne rade ništa koliko hoćeš. Dokle. Zbog glasova. Ovo je užas.

Šefova, direktora i pomoćnika ima koliko i radnika. I niko ništa ne radi. Svi znaju za mrkelu 3 u iznošenje smeća, znaju i da se šefovi i uprava svaki dan šetka po grad i završava privatne rabote. Ne daj Bože da digneš glavu i kažeš gi nešto, namavaše te odma. Nikad gore rukovodstvo nije bilo i komrad ne liči na sebe. Sve je tačno i niko im ništa ne može. Javašluk da se rasplačeš. Proverite kolko svaki sektor ima radnici a kolko šefovi i ima da se iznenadite kolko su vam paraziti na grbaču i na račun na đubre.

Isto je to i u vodovodu. Jedan kopa, radi nešto a petoro njih nadgleda ili sedi na toj gomili iskopane zemlje, video svojim očima više puta.

Smeške, većina ti šefovi ima srednju školu a jedan direktor višu i svi su glavni u sindikat i u partiju a vozači i inkasanti sa fakultet. Izemti kadrovisanje. A vučko vika učite i ostanite u zemlju. Pa mi od vas nepismeni nemamo nikakve šanse da se probijemo i pokažemo kolko vredimo.

Dišo, opraštaš li još dug ko na jumko pa i na nas da ni oprostiš građani? A vrna li vodovod pozajmicu i dinamo? Kako trošite naše pare je žalosno. Još ći povećate đubrarinu pošto zapošljavate šefovi ko ludi da ste.

Grad je strokav to stoji ali i gradjani su prasci sa sve veprovima i krmacama na celu kolone.

Bitno da je Ričard dobio resenje za stalno i to kao inkasant a radi kao sef u zelenilu. Zorane Dimitrijevicu ispastaces i pred bogom i pred sudom.

ZAMOLJAVAM VRANJSKE OD PONEDELJKA DA PRONADJU VREME I USLIKAJU NASELJE GORNJA ČARŠIJA. PROJEKAT KOJI JE POMPEZNO NAJAVLJIVAN DA CE ZA 15 DANA BITI ODRADJEN ODUZIO SE 45 DANA. ISKOPANA ULICA NEDOVLJNO OBEZBEDJENA OD OTVORENIH KAN.SAHTI, PUT NA SAMOM ULAZU NEMA VERTIKALNE SIGNALIZACIJE DA SU RADOVI, VOZILOM NEKOLIKO PUTA SMO SE NOĆU NA JEDVITE JADE VRACALI U RIKVERC SA POLA PUTA, POPLAVLJENE ULICE OD POKIDANIH CEVOVODA MESTANIMA I NA KRAJU SVE TO KOBAJAGI RADE OD DONACIJE EVROPSKE UNIJE. RADOVE IZVODI FIRMA IZ UZICA. VODOVOD GLAVNI IZVODJAC. MOLIM NOVINARE DA OD PONEDELJKA DODJU DO TOG NASELJA JER CE NAKON VASEG PISANJA UBRZATI RADOVE I VRATITI ULICU U PRVOBITNO STANJE RADI POSETA OKOLNIH SELA RODBINI.

Treba češće da pišete o komrad jer je to leglo na protiv zakonite radnje. Jedan čovek iz Zlatokop što drži kafanu ih je naterao da isele kontejneri iz selo i da dobiju kante a mi ostali nismo dobili. Isto praštaju dugovanja na prijatelji. Kada vi je Zoran tolko dobar što ga ne zadržaste u simpo da ve opravi nego ga šaljete u komrad da ga upropasti ko onu farmu na vlasinu. Sve znamo.

Alko test, svaki dan, od direktora koji može dobro da povuče pa svi šefovi. Ne trezne se od tešku rabotu. Ne može da svatite šta se sve radi u firmu. To nema ni u zadrugu.

Taj baraba sto je bio u zatvor,sto vi je sef (ne li) osudjivan je za vise kriminalnih radnji a postaje neko u sns,barem on umislja, to je samo jos jedna potvrda da je SNS obicna zbirudija bandita,lopova I razbojnika. Komrad kao ni Vodovod nema da dignev glavu nikad. Trenutno mrtva trka,ko je gori.

TEKST JE NARUCEN.
BABACKO FAKTURA STIGNE PRE ILI KASNIJE.
NE BRINI...

Opet pretite novinarima bitange jedne. Pa nije istina kafana pa narucis idiote, razbojniku,mrcino!

u komrad ti je sve moj do mojega,razbojnici i lopovi sto pljackav narod,direktor gi opravi i simpo pa sd dosja u komrad,bulca je glavni za zaposlenje na ovija sto doodev od fakulteti iz zatvori,komrad naprimaja sve sns botovi jer gi trebav kao glasacka masina,klasicni sendvicari,udjes kude bulcu 3 soma evrica i eve te u komrad,siguran si dok se promeni vlas pa posle jovo nanovo,ja posto nesam vise u sns prejebase me pa sg si moz pisem samo istinu.
onoj sto je vredelo otpustise,nesto pod suspenziju,sizu skinase od deponiju i pravev radno mesto za nekog drugog koj ce uleti 5 iljade evrica na bulcu i na zorana,a ti narode guli varen krompir.

SIZA SLIKA RADNIKE KOMRADA PA SI PISE NE ULOZE.
PITANJE ZA GRADJANE VRANJA JE KAKO SIZA SA GIMNAZIJU PRIMA 60000 DINARA U KOMRAD.
I KAKO SA GIMNAZIJOM RADI NA POSLOVE RUKOVODIOCA

U gradskom zelenilu zaposleno je 8radnika i 5 sefa.

Najnovije vesti

ZutoCvece