Komrad i Parking servis NE MARE za vandredno stanje

Javna preduzeća „Komrad“ i Parking servis u Vranju ne ponašaju se u skladu sa uslovima vandrednog stanja zbog pandemije korona virusa, ni u novonastalim okolnostima koje su izmenile uobičajni način rada i poslovanja, javljaju InfoVranjskim iz ovih javnih preduzeća.

- „Komrad“ i u uslovima vanrednog stanja redovno šalje opomene i pretnje neurednim platišama, a u pravnoj službi se pripremaju tužbe za neko buduće vreme. To ne radi čak ni Đoša u „Vodovodu“, dok u drugim sredinama uključuju vodu isključenim korisnicima, pa je lokalna javnost u Vranju zgrožena zbog ovakvog ponašanja „Komrada“ - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po izvoru iz Parking servirsa i ovo preduzeće sledi ponašanje „Komrada“, ali na nešto drugačiji način.

- Parking servis kažnjava vozače zbog njihovih propusta prilikom parkiranja, što se često i objektivno dešava u uslovima aktuelne i epidemiološke situaciji. Smatram da to nije primereno raditi u sadašnjim uslovima i da za neke nužne situacije Parking servis mora pokazati razumevanje - kaže sagovornik InfoVranjskih iz Parking servisa.

Zajednička nevolja za „Komrad“ i Parking servis je što Osnovni sud u Vranju, u svojoj dezinfekcionoj fazi, ne radi, pa nije u mogućnosti da procesuira brojne tužbe ovih javnih preduzeća protiv građana.

S. Kostić

Komentari

Kao sto napisah vazno ima za kafane.Formiraju komisiju. Sto ne formiraju nezavisnu Komisju iz struke da vidi i evidentira sve propuste aktuelne vlasti u sprovodjenju Vanrednog stanja, da vidi koliko je grad, opstina i funkcioneri ulozili u ove jadnike sto moraju da rade u vreme epidemije. Gde su toliki dusebriznici koji brane kafanske racune. Gde je veliki sekretar stranke }o[a, sakrio se kao macka u vreme parenja. Sramno od vlasti. Ge vam je obraz a za etiku ne pitam , nemate vi to

Komrad će tuži za pare jer su mošini milioni isparili a da niko ne odgovara za to. Neće imaju za plate pa panika. Ruku na srce negi radi mrkela pa će direktor i njegovi pajtosi iz firmu prištediv. Ne žale oni nikog kad su u pitanju pare i njihova dupe.. a.

Mnogo ste bre zlobni ljudi, sve vam smeta. Samo da vredjate, ponizavate, i kritikujete. Nismo zaboravili doba zutih i bratije, unistavanje i rasprodaje preduzeca, unistavanje sopstvene vojske zarad tudjih interesa. Oni su uvodili vanredno stanje jer su sami namestili haos u drzavi, pa se krili iza Djindjica. Napravljeno vanredno stanje da bi jedna mafija uklonila drugu.Ovo je situacija koja je svet bacila na kolena. Pogledajte Italiju, Spaniju, Francusku pa i veliku Ameriku!!! Pokazali ste sve, deset pokreta i stranaka u opoziciji, sa 37 clanova. Dosta ste vise pametovali i lupali gluposti. Vreme ce pokazati sve.

Vreme pokaza da je Komrad zavrsio kako se pricalo kada je direktor nekima nepodoban smenjen, evo sve na delu ocerupan komrad a jasno zasto je Mosa smenjen sve na delu i jeste kraj pokaza tvrdnje

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece