KOMŠIJA IZ PAKLA: Bulatovićevo KUČE VAŽNIJE od građana Banje

Radovi na uvođenju daljinskog grejanja termalnom vodom za pet stambenih zgrada i nekoliko privatnih kuća u centru Vranjske Banje stopirani su, osim za toplifikaciju porodične kuće poslanika Slaviše Bulatovića, javljaju izvori portalu Info Vranjske.

Čak šta više, prilikom postavljanja podzemnih instalacija pojavio se jedan, koliko nenadan i smešan, toliko i opominjući problem.

Po rečima banjskog insajdera portala, «kućica za psa u Bulatovićevom dvorištu postala je nepremostiva prepreka za trasu toplovoda do Bulatovićeve kuće».

- Najpre je pao predlog da se kućica za Bulatovićevog kućnog ljubimca premosti vazdušnom vezom, a da sve prođe bez kopanja. U tom slučaju, međutim, morala bi da se uklone ogrevna drva stanara zgrade broj 81, pa bi ispalo da je zlatni retriver važniji od najbližeg komšiluka, što samo po sebi nije nikome prijatno - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala kaže «da je razmatrana i druga opcija toplovoda za kuću Slaviše Bulatovića».

- Drugo rešenje predviđa kopanje pored zgrade 81, pa pored ogradne žice koja razdvaja kuću Bulatovića i zgradu 81, pa dalje kroz školsko dvorište. Ali, tu je pa problem što škola u Banji treba da traži odobrenje Ministarstva, što je komplikovano, a i protiv je ideje da nema kopanja u dvorištu - tumači dobro obavešteni sagovornik InfoVranjskih.

«Obaveštajac» iz Banje javlja «da stanari zgrade 81 gaje nadu da će zbog trase toplovoda za kuću Bulatovićevih ipak morati da se ukloni kućica za poslanikovog psa».

- Ta kućica se nalazi odmah pored zgrade, na metar i po od ulaza, pas svojim lavežom uznemirava komšije i danju i noću, pa su se ponadali da će zajedno sa kućicom i pas biti dislociran – priča insajder InfoVranjskih.

S. Kostić – SSB

STOPIRANJE

Radovi na toplovodu su stopirani u ponedeljak 14. avgusta, a u utorak 15. avgusta takođe nije bilo izvođenja radova, tvrde građani sa lica mesta.

- Odmah iza zgrade broj 81, Bulatovićevih komšija, još uvek prave planove kuda da prođe toplovod i gde da se kopa - javlja novinarska OZNA iz Vranjske Banje.

Komentari

Ovaj mali žari i pali. Ali naleteće i ode niz vodu

Čakšta Više je indijska boginja polupismenih!

Bravo za komentar!!!

Toliko mržnje, pakosti i zlobe da je ovo neverovatno. Toliko insinuacija i želja da se samo Bulatović predstavi najvećim krivcem za sve. Kriv je svako ko je glasao za ovu sektu, svi su isti. Nema nevinih

Ma jok, Bulatović nevinašce. Ali u nokat. Mene bi bilo sramota samo da čitam ovakve komentare. Njega nije, obraz đon. Šef vajni. Ccc.

U redu, Bulat iskoristio političku situaciju i ugradiće toplifikaciju svoje kuće. Kakav god da je on čovek, da li je moguće da je neko toliko zloban i pokvaren da mu smeta njegovo kuče u celoj ovoj priči? Kladim se kada bi imao šansu, obavešteni ''insajder'' bi prvom prilikom otrovao to nedužno kuče i napakostio svom najbližem susedu prema kome je nekada gajio velike simpatije.

Lopov neće da kupuje drva za ogrev, stoli ga bojko neka piša po sirotinju, glasali su ga !!!

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece