Kokeza u Vranju bez TONČEVA, OSAM MILIONA na vetrometini

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, posetiće u četvrtak Vranje, saznaju InfoVranjske.

Ovo će Kokezi biti prva poseta Vranju od kako je postao predsednik nacionalnog fudbalskog saveza.

Tema razgovora prvog čoveka fudbalske organizacije Srbije sa predsednikom Dinama Draganom Antićem i predstavnicima Grada Vranja biće izgradnja novog fudbalskog stadiona za 8.000 posetilaca i razvoj fudbala na jugu Srbije.

Ali, Kokezin boravak u Vranju proteći će bez prisustva Novice Tončeva, potpredsednika FSS i predsednika FS RIS, najbližeg predsednnikovog saradnika na ovom području.

- Nije meni mesto tamo, posle svega što je Antić rekao i o meni, i o mojoj porodici, i o Radniku. Zbog svega smo i tužili Antića, i neprimereno je da se sada ja sa njim viđam. Posebno zbog toga što se protiv njega vodi disciplinski postupak zbog jer je navodno pretukao igrača Luku Ratkovića, igrača Dinama – rekao je Tončev.

Ali, šta bi Kokeza mogao da vidi u Vranju, osim puste livade i teniskih terena gde će se zidati treći vranjski stadion?

Možda da mu neko pokaže nezavršeni gradski stadion u Šaprancu, na šta je bačeno 300.000 evra i to ne planiranih evropskih, nego, zbog nesposobnosti rukoodstva, toliko para građana?

Pa da mu neko kaže - ajde da ovo sredimo za milion evra, a za sedam miliona da napravimo fabriku, da onoliki svet ima gde da zaradi parče hleba?

Ili da ga vodi da vidi stadion “Jumka”, renoviran, pa da mu kaže - ajde da sve ovo otkupimo od fabrike, da napravimo stadion od 8.000 mesta, zatvoren bazen, šetališnu i stazu za bicikle… pa da nam ostanu onolike pare?

Ili da neko kaže Kokezi da je građevinska inspekcija, još 15. marta donela rešenje, potpisano od strane građevinske inspektorke Snežane Mhajlović, sruši stadion “Jumka”!!!!

Prošlo je od tada mnogo puta po pet dana, a ništa od rušenja. Ko je za ovo odgovoran?

I ko će biti kriv što će jedna od najsiromašnijih zemalja u Evropi, Srbija, ovde da uloži 8.000.000 evra u čak treći stadion?

No, neka Kokeza prvo dođe, pa će valjda znati i odgovore na ovakva pitanja.

SSB

Komentari

Novica je pokrenuo fudbalski jug Srbije. Antic treba da odgovara za svoje agresivne postipke, i da je ovo pravna drzava bio bi osudjen za svoje nasilnicko ponasanje..

Pare od stadiona su zavrsile u dzepovima lokalnih mangupa. Antic je vise zla naneo Vranju za ove dve godine nego Vucic Srbiji za ovih 7 godina na vlasti.

Anticu nije mesto ni na turniru, kakvi stadioni, kakvi sastanci., sledece godine srpska liga..

E ovo je ozbiljna glupost... jos ne verujem sta sam procitao.... jel ste ludi da date tolike pare za maglu???? A Boske li ce udari kamen temeljac.... Dajte milion Toncevu da vidite sta ce napravi u Surdulicu

Sta ces Novice tamo, , dovoljno si rekao i dovoljno su ljudi upoznati sta radi, i kakav je covek Antic.. Radnik, i opstina Surdulica svake godine napreduju, Dinamo je na dnu, zbog takvih!!!

Mora da se sredi u situacija u Vranju... Ugledajte se na Surdulicu i Tonceva!

Ja imam jedan predlog, da Boske srusi i Jumko i Simpo i napravi stadion u Vranje, posto od pomenutih firmi odkako se on upetljao ocigledno nema nista!

Lele, lele, vanjske koliko vi mracite.. Ima ko da si daje za fabrike i zaposlenje radnike.. Ove pare su namenjene za sport i tu ce biti potrošene.. Ima tu i novca e pomoc od uefe za izgradnju stadiona po srbiji.. Bas uefu briga dali u vranju ima fabrike. I umesto da podrzite kakav god projekat bio dobar je za grad da ima nesto novo.. A nije ni poceli a vi vec pljijete...

Auuuuuu
Pa da je Tincev go sve u Surdulici procerdao Danijela Trajkovic bi ga jedva docekala
A ovako nikom nista, tu su i dalje i Boske i Recko i ostala napredna garnitura, a iza njih samo...pustop,stadioni,simpo,jumko

Neka poseti Surdulicu. Mada je već posećivao. Šta će predsednik fss kod prevaranta i manipulatora i čoveka koji samo vredja.Šta će tamo kod već vidjenih srpsko ligaša jer će i iz prve lige ispasti.Kod botova i sektasi stadion od 8000 gledalaca na koji će gostovati Temnic Varvarin i Gadžin han.A u Surdulici sa 10 prstiju napravio Novica stadion za evropu i gde gostuje Srpska elita. Na novom stadionu igrače porodica Antic .Tata i Sinovi i ekonom kluba...Ali ne fudbal nego ona stara igra između dve vatre. E MOJA SRBIJO ...Novicu za Predsednika Fss i to je to

Recko je najveca prevara u istoriji grada vranja..Pa zamislite kad tako glup covek manipulise sa masom..Sta reci za ostale koji ga prate..Coban i stado...Stidi se Vranje...Predstavlja te kockar, sujetan, nepismen i los covek...Toncev je za celavka gospodin...Ovaj je svetska prevera veka...Zajedno sa onog Milosa dileju i onog namazanog Marka , i ostale nepismene poltroncice

Najnovije vesti

ZutoCvece