Kobre štite vranjske naprednjake

Naprednjačka vrhuška Pčinjskog okruga na čelu sa Draganom Stevanovićem Bosketom, državnim sekretarom u Ministarstvu privrede, prošetala je u utorak 3. marta gradskim šetalištem u pratnji i svakako pod zaštitom pripadnika Kobre.

- Uz Bosketa, u naprednjačkoj koloni na vranjskom šetalištu, u vremenu između 11 i 12 sati, bili su Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka, Goran Nikolić, potpredsednik Gradskog odbora SNS, i Goran Đorđević Đoša, sekretar GrO SNS. Što se tiče "Kobri", njihovo prisustvo se može objasniti samo na jedan način, štitili su Bosketa, pre svih, jer ostali nisu nosioci bezbednosnog rizika -, smatra sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka, jedan od očevidaca šetnje naprednjačke kolone pod zaštitom "Kobri".

Izvor InfoVranjskih, međutim, uz "bezbednosni faktor", potencira i politički aspekt naprednjačke šetnje centrom Vranja koja je izazvala pažnju prisutnih Vranjanaca.

- Lično sam čuo kako se Vranjanci na šetalištu pitaju "šta će Kobre u Vranju i koga štite", uz dodatak "da sem Bosketa, kako se čini, niko od šetajućih naprednjaka ne nosi bezbednosni rizik". Razlog šetnje je, međutim, sasvim druge prirode, vodeći naprednjaci juga Srbije ispitivali su "teren" za predizborni miting u srcu Vranja, a za tako nešto im "Kobre" baš i nisu bile potrebne, jer su ovako izazvali polemike pa i pomalo gnevne reakcije Vranjanaca -, ističe sagovornik InfoVranjskih.

Na kraju, izvor InfoVranjskih zaključuje da naprednjačka šetnja centrom Vranja predstavlja uvod u predizbornu kampanju SNS dan pre raspisivanja parlamentarnih i lokalnih izbora.

Primećeno je odsustvo Dragana Sentića, ličnog telohranitelja Slaviše Bulatovića, zbog čega su odmah usledili "neprincipijelni" komentari u smislu svaka čast Sentićevim borilačkim veštinama, ali je čak i on amater za profesionalce kakve su Kobre.

Komentari

Bojkot

Cega se bojite kad nema narod

Boske nema pravo na obezbeđenje, a naročito ne na "Kobre", oni prate predsednika, ministra odbrane, par generala i specijalnog tužioca za ratne zločine, to je sve. Ovo je opet zloupotreba "Kobri", kao 2014. kad je Bata Andrej popio batine

Bože bože što dožive nepismen BOSKE propalitet da ga štite kobre. A od koga? Od goloruki jadan narod. Pa što se plaši ako nije kriv što je potpisao prodaju pkb han plast lastu i mnoge. Sramota Srbije ko nam rešava životne probleme.

Jel ovo moguće u 21 veku.A g din NOVICA TONCEV bez igde ikoga sam i svuda stigne i sve postigne i kako ne glasati takvog čoveka.Pitam se da li ce i na izborima biti kobre prisutne i ulaziti sa narodom na mestima gde se glasa pa narod jadan mora i to da radi.E moje Vranje,e moj Jug Srbije šta doživesmo .Sad pamet 26.04 dok nije kasno.Zaokruzi SPS i uzivaj.

Nema za tebe uzivanja ugaseni ste zauvek.

Ljudi sakupili i jaja i paradajz i hteli da gađaju.Medjutim pretnje da će istog momenta nekome ko to radi biti slomljena ruka.I kao na zadusnicu je bilo tj kao kad pop drži opelo.Mrtvilo,sivilo,tišina.Svestan je i ovaj narod.Boske.Djosa.Sojic trougao.Pa bar je Vranje uvek bilo crveno i valjda će se opet opamwtiti i biti crveno.Boja radosti.I sa pobedničkom opcijom,bolji život,izgrađeno VRANJE. Neće biti ni KOBRI ni Anakindi ni Zvecarke ni Pitomi.Nemoj da Vas čudi da proglase 50% invalidima pa pod silom da kući jadan narod glasa ili u slučaju bolesti.Kako su krenuli proglasice u Vranju pred izbore KORONA IZBORI.SNS..pssssss

I treba da ga stite mnogi bi ga pretukli svestan je on sto se ne pitaju na reakciju gradjana koji su gledali kao u zver koja je dosla da dokrajci

Da li mu je priso kao lideru da ga neko od gradjana pozdravilicno sam cuo zenu koja je upucivala kletve

Uzazumite se silom se dobija bitka ali ne ne ne i rat ne ucenjujte ne pretite ne silujte ljude izazivate kontra efekat

Pustite medju gradjane ako niste svesni nestranacke ljude da vam prestave sta misle o vama

Vas naziv sns zamenjen je sa recju sektasi

Deci na strucnoj praksi naredjeno je da budu botovi kad bi znali koliko ste im se zgadili, ne prolazivam nista

Ako ste mislili da cete izbore dobiti tako sto ce clanstvo slikati telefonom listic e bas ste se zajebali

Ovo je cista laž o Kobrama. Nemate obraz više šta sve pišete

Jedan od otpuštenih žandarma je iz Banje. Možda su imali informacije da je došao kod roditelja i da će opet da bije, jer je on opasan kod bije i Kobre. Kad ode SNS biće vraćen na posao i unapređen i dobiće sve plate retroaktivno, jer se borio protiv nenarodnog režima SNS:

Babocko opet lazes,sramota

svaka cast na tekstu vrlo dobro odradjen tekst.
1. gde je slika
2. normalno je ako predsednik jedne zemlje dolazi u neki grad, da njegovu marsutu pre toga prodje njegovo obezbedjenje citaj predhodnica ali kome pricam u svakom slucaju odlican tekst pravi novinarski u stilu plati i pisem sta hoces

Tuga koga naši momci iz Kobri moraju da štite. Razumem ih. Oni su profeaionalci i samo rade svoj posao. Mogu samo da predpostavim koliko im se creva prevrću kada uključe mozak i shvate koga moraju da čuvaju. Čuvaju najveće neprijatelje Srbije.

Sad su stigle Kobre, a za izbore su spremni batinaši iz Đerdap usluge Surdulica. Već viđeno.

Najnovije vesti

Težak udes kod Bresnice »

U nedelju oko 18:20 dogodila se teža sobraćjna nesreća kod sela Bresnice, na starom putu 2. A reda za Banju.Kako Info Vr...

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece