KOALICIJA OKO SNS: SPS sreću kvari!

U ponedeljak 6. novembra, u prostorijama vranjskih naprednjaka, održan je sastanak predstavnika GrO SNS-a u Vranju sa koalicionim partnerima koji participiraju u gradskoj vlasti.

Jedina tema ovog skupa bilo je otvaranje prostora u lokalnoj vlasti radi ulaska vranjskih socijalista, saznaju InfoVranjske iz izvora bliskih GrO SNS.

UBRZANJE: Ulazi li SPS u lokalnu vlast i KAKO?

Skup naprednjaka i koalicionih partnera, kako svedoče prisutni, protekao je u napetoj atmosferi u kojoj je najnervozniji bio Dejan Manić, predsednik GrO JS u Vranju.

Kao glavni i jedini „krivci“ za nesuglasice i razmimoilaženja označeni su ovdašnji socijalisti koji su zatražili 30 odsto učešća u gradskoj vlasti i nezvanično dobili sve što su zatražili.

EKSKLUZIVNO: SPS ulazi u gradsku vlast

Time su, veruje se, ugrožene pozicije dosadašnjih naprednjačkih partnera u gradskoj vlasti, uglavnom malih političkih stranaka, PUPS, JS i SDPS.

Prema saznanjima Info Vranjskih, osim tri mesta u Gradskom veću, dve funkcije pomoćnika gradonačelnika i dva javna preduzeća, vranjski socijalisti će dobiti i dve ustanove i više članova upravnih i nadzornih odbora u gradskim javnim preduzećima i ustanovama.

Dejan Manić, predsednik GrO JS u Vranju, bio je nedostupan za telefonski razgovor.

S. Kostić

ULAZAK SPS-a U VLAST: NAPREDNJACI kraći za SEDAM FOTELJA!

Komentari

Mande mande. Ti li si be Mande nervozan. Pa ti sad ce ostanes jos bez dva odbornika. Ti i Kazicka. Lelelele. Sta ces sad.

Sve Vi uzedose dzabe ste trčali za izbori naprednjaci.

Mnogo te skupo kostaju Stojkovic i Simic.Hoces da pretis i da lomis automobile a to ima svoju cenu. Da si imao 7 odbornika kada je Andonov dao ostavku bio bi ti zamenik umsto Antu, ali nisi imao 7 odbornika. Sada kada ulazi SPS ne da nemas 7 odbornika nego imas samo 2, a 5 su ti otisla. Zaigrao si se mnogo sa Stojkovica i Simica jer nisi znao sa kim se igras, a momci su te odradili sa lakocom. Jos su ti i Piksija uzeli. A iznenadjenje ti tek sledi na politickoj sceni koju ces vrlo brzo napustiti

Abe Mande i Narodni univerzitet ti uzedose, cujem i OS Svetozar Markovic ce ti uzmu. I odbornici ti kupise. Skroz te utepase Mande Mande.

Najnovije vesti

ZutoCvece