Ko (u stvari) UPRAVLJA SIMPOM?

Grupa radnika „Simpa“ iz Vranja obratila se redakciji Info Vranjskih pismom kojim se praktično kredibilitet direktora Slađana Disića dovodi u pitanje sa stanovišta menadžerskih moći.

Prema ovom pismu radnika, oni su „zadnjih godina svedoci da svim procesima u „Simpu“ upravlja Olivera Arsić, direktor izvoza“, i kako se kaže, stručnjak vrlo blizak direktoru Disiću.

- Ona određuje sve, strategiju, prodaju, dezene, materijale... Kakav je to usud „Simpa“ da uvek neka Edit Tomić mora da rukovodi? Sve odluke u vezi izvoza, maloprodaje, odabira dobavljača... moraju da prođu kroz filter Olivere Arsić i da ona kaže „da“, pa da tek ona sve krene kao po loju - kaže se u pismu radnika kompanije.

Radnici navode i da Arsićeva stalno putuje u Crnu Goru i odseda u elitnom „Hiltonu“ u Podgorici, koji je opremao „Simpo“, o čemu su Info Vranjske već pisale.

Ipak, kao glavni teret Arsićki se stavlja posao oko otvaranja salona „Simpa“ u „potpuno zabačenoj turističkoj varošci Dobre Vode (Veliki Pijesak), koja se nalazi između Bara i Ulcinja.

- Za taj neadekvatnii prostor plaća se kirija od 2.000 evra mesečno za 240 kvadrata. Ovo je prošlo iako su svi u „Simpu“ bili protiv toga. Salon je otvoren već dve nedelje, niti ko ulazi, niti ko kupuje, a troškovi se gomilaju. Ali, to više nikoga ne zanima. Bitno da je otvoren, a „Simpo“ će se već nekako snaći - kaže se na kraju pisma grupe radnika „Simpa“.

Info Vranjske po ovom pitanju nisu kontaktirale ni „Simpo“ ni Oliveru Arsić, jer iz ove kompanije nikada do sada, od pokretanja ovog medija, nije odgovoreno ni na jedno od pitanja koja su po mnogim temama stizala iz naše redakcjiju.

Zašto bi sada, iznenada, bilo drugačije?

SSB

Komentari

Ne dirajte Oliveru, ona jedina prodaje, izvozi i naplacuje robu. Njen posao je da bira materijale i dobavljace, a gde su ostali prodavci i menadzeri?
Simpom nazalost upravlja zagrizeni SPS-ovac Ivan Ilic, covek koji nema moralni kredibilitet da upravlja ovom firmom, jer je u najgorem trenutku pobegao iz Simpa, naplatio socijalni program i posle godinu i po dana se na volseban nacin vratio. Da li je vratio novac i kada? On ni svoj posao inzenjera nezna da radi, a kamoli i druge u koje se petlja. Zaposlio je celu uzu i siru porodicu u Simpu.
Nazalost, buducnost Simpa sa ovim covekom nije izgledna, a taman je licilo da SIMPO moze opet da bude SIMPO.

MAJA STANKOVIC

Kamo srece da je vise takvih "Olivera" koje za sobom imaju rezultate za razliku od vas koji pisete gluposti i hranite se time.

Sramno je kukavicki napadati zene.
Angazovani tekst koji ste objavili inspirisan je od nesposobnog i kontroverznog ponovno zaposlenog direktora Simpo montenegra najvjernijeg sluge D. Tomica i ostataka stare prevazidjene upravljacke garniture Simpa koji su ujedno i politicki neprijatelji Srbije.

Sustina njihovog nasrtanja na jednu vrednu, obrazivanu i nadasve sposobnu zenu, i na sektor izvoza Simpa je u cinjenici da ovaj sektor svakog meseca ostvaruje, cak i prebacuje , planirane rezultate.
Lider ovog uspesnog tima je upravo Olivera Arsic ,savrseno izbruseni Dijamant.

Gubitnici, neradnici , nesposobni , nestrucni , neobrazovani i nevaspitani neljudi su zlonamjerno sastavili pamflet svojih zelja koje im Hvala Bogu nece biti ostvarene.

Sluze se neistinama , i podmetanjima , krijuci se iza " nekog pisma " , kukavicki jer znaju da su bivsi , zaboravljeni , nemocni , nesposobni

Svoju nesposobnost pokusali su preko narucenog pamfleta uz pomoc ovakvog jednostranog medija predstaviti kao istinu , ali zaboravljaju da pamtimo kad i gde su pojedine stavove iz ovog teksta doslovno izgovarali.

Poruka inspiratorima

Skupite hrabrost i javno kritikujte ako imate sto

Kakvi su vasi poslovni rezultati

Frustracije licne prirode ostavite za kod kuce

Sramno je kukavicki napadati zene

ja u prvi ma` procita "savrseno izbuseni Dijamant", pa se unezveri

DISICU TI SI JEDAN PAMETAN COVEK .MOLIM TE POSLUSAJ SVOJ INSTIKT I RESI SE OVE OSOBE .NEMOJ DA SE IKO IGRA VISE SA TOBOM.PRIJATELJ.

Disicu samo napred ...svi dobro znaju ko je firmu digao na noge ,zato se ne obaziri na gluposti koje svaka šuša daje sebi za pravo da komentarise.

Zena zmaj!
Steta sto SIMPO nema vise takvih lavica!

Boske upravlja,za jedno prepodne 12 ispita,GENIJE 60 MILIONA EURA GDE SU?

Дисић заљубљен,нема времена за "Симпо".Живи другу младост.Сељобер.

Gospodo, žalosno je sto nemate prave informacije.
Otkad je gospodin Disić na čelo kompanije SIMPO nijedan Ugovor nije zakljucen u suprotnosti sa Zakonom.
Cestito i posteno se radi!
Da generacije posle njega mogu da se ponose sto su imale takvog profesora!!!!Umesto sto bez proverenih informacija pisete o ljudima koji imaju uspesnu karijeru iza sebe i mnogima sluze kao uzor,mogli biste prouciti pravopis pa o tome napisati jedan clanak!Zaista sramota!

LELE MAJO AKO TE UFATI OLIVERA CE LETIV PERJE U SIMPO

Da je sve idealno i da cvetaju ruze radnici ne bi bezali ko muve bez glave za 10000 nece mu ni migranti rade.A uprava se ne menja legaci ostaju isti.

Najnovije vesti

ZutoCvece