Ko laže: Krizni štab, SNS ili građani? (FOTO)

Dok Krizni štab sa gradonačelnikom Milenkovićem na čelu traži intenziviranje aktivnosti na išćenju grada od snega, a gradski odbor SNS-a u ajnom saopštenju tvrdi da grad nikada nije bio topliji i bolje očišćen, dotle je istina, čini se, na nekoj drugoj strani.

Obaška to što gradonačelnik iz SNS-a tvvrdi i radi supritno od onoga što propoveda stranka kkooja ga je postavia, građani situaciju vide posve drugačiije.

Žena i poodmakloj trudnoći poslala je fotke svje avanture prilasku Dmu zdravlja u Vranju.

Najpe, tu je kružni tok oko gradske crkve, koji se mora proći do Bolnice.

Potom, kad se stigne u Dom zdravlja, mora se iu u njega.

- Možete samo da se osećate kao da gazite po živom pesku, pogotovo, ako ste u poodmakloj trudnoći, što je kod mene slučaj. Sva sreća pa imam supruga kao oslonac, ali, kako je bolesnima koji sami pokušavaju da se dočepaju Bolnice ili Doma zdravlja? - pita se naša čitateljka.

Na kraju, sve je to politika. Ne samo da je vide oni kojii se njme profesionalno bave, nego je jasno vide i obični ljudi.

- Bitno se organizuju botovi da krče put do Bg-a 17. januara, sa ko zna koliko pari autobusa - primećuje naša čitateljka.

Lepo, samo, vide li ovo istim očima i oni koji sve to rade, u sopstvenim basnama, u ime naroda?

SSB

Komentari

Banda

U tzv dom zdravlja ili bolnicu vranjsku nema razloga da idete,sedite si doma, nedaj bože da padnete što će radite, ko će vas leči..ako je prahlada, čajče, belo lukče i će prodje..

Samo drzanje pod misku! Bar dok Saba Belca odrzava grad zivimo kao u Kanadu, ni sanke ne moz isteramo.

Direktorka Antić se ne brine o snegu. Baš gu briga za prilaz dz. Slika može i da laze. Važno da je održala je prvi kolegijum kao da je u stranku sns sa svi mogući hvalospevi av. I naravno sa koktel. A balon samo sto nije puko.

Kostice dobices mebl za foteljice i balonce vodu , da se smiris

Verovatno su se dogovarali kako se opremiti za 17. za put u Beograd, ko nosi senvice, ko sokice,ko palore i zastave...

Neka svi nacelnici urede svoja odelenja kao taj Kostica. On je oličenje pravog domaćina i pohigijeni i po organizaciji. Pitajte pacijente sta misle o njemu i njegovoj sluzbi. Interno na primer izgleda gore od svakog klozeta po svemu. Neurologija i hirurgija isto, da ne brojim više.

najprljavije od svih odeljenja ubedljivo neurologija

neurologiju treba zatvoriti zbog stroke!

Hodanje po živom pesku je najbolji opis šetnje po dvorištu zdravstvenog centra. Ne može se ni pešice ni kolima. Sramota!!!
A doktora Kostu ostavite na miru. Jedino na njegovom odeljenju postoji red, a sestre se prema pacijentima odnose kao prema ljudskim bićima. Za razliku od ostatka osoblja ZC. I veterinari bolje tretiraju životinje, nego sestre i lekari ZC u Vranju ljude.

Najnovije vesti

ZutoCvece