Ko krije koliko je plaćena BRENA i zašto?

Za razilku od Vranja, nastup Lepe Brene finansijski je potpuno transparentan u Leskovcu, gde se tačno zna da je ova zvezda iz budžeta dobila oko 2,14 miliona dinara.

Uz nju, još nekoliko miliona određeno je ostale učesnike - grupe “Crvena Jabuka”, “Van Gog” i pevači Haris Džinović, Aco Pejović i Severina dobiće 6,9 miliona dinara a “Riblja Čorba” 595.000 dinara.

Zanimljivo, sve ovo piše u javno objavljenoj Odluci o dodeli ugovora po predmetu javne nabavke male vrednosti br.09 – I/2019, piše leskovački JUGpress.

Sad, pri ovako transparentnog Leskovca, šta to krije Vranje i zašto ne prikazuje koliko je para dalo pevačima?

Zašto nije bilo javne nabavke za te silne pare, kako su to po nekom zakonu morali da urade Leskovčani?

Kako da to za Vranjance ovaj zakon ne važi, a komšije ga prepoznaju kao obavezan?

- Nama su sve vreme tražili iz Vranja da Lepa Brena peva kod njih. Setite se da je prošle godine Dragana Mirković bila u sedam dana razlike, najpre u Vranju, a posle u Leskovcu. Oni koriste one goste koje mi pozovemo i završimo posao, da dođu i kod njih. Imao sam informaciju da su nudili 7.000 evra više od nas Lepoj Breni. Mi smo opet uspeli da je zadržimo, pri tome nemajući prava da, možda, mi toj Lepoj Breni oduzimamo veću sumu novca, jer ona ima prava da gostuje na dva mesta - rekao je novinarima gradonačelnik Leeskovca Cvetanović, prenosi JUGpress.

I sad, kako to da Cvetanović sme da priča o ovakvim stvarima, a Milenković mora da ćuti kao zaliven?

Biće, neko ovde ima mnogo putera na glavi. Sami pogodite ko.

SSB

Komentari

Ma ovo je za APSU ko je dao tolike pare za ovu BABU dovedi trubace nase i neka grmi,koja Brena tolike pare aj sramota ziva ovamo nemamo pare i sl.ko se ugradjuje?

Manda i brat mu Bulat. Napravili projekciju od 4,5 miliona i naredili na Gonzija da prebaci i turistička da nema obavezu da podnosi izveštaj. Za apsu. Nego nema ko da apsi. Danijela Trajkovic se zeklela na vernost sns pa udara na Tonceva, a ono Tonceva kralj. Tonceva za gradonacelnika Vranja da dovede sns i js bagru u red

Zamislite igrom slucaja manic organizator a lepa brena spava kod njega u prenociste.koja je to pljacka nevidjena ne za zatvor nego za goli otok.zasto nesme da se pokrene pitanje porekla imovine zadnjih 20 godina.zato sto bi bilo malo zatvora za sve njih pocevsi od zutih pa do ovih sada.i ranije se kralo ali ovo je strasno.kako moze nas ministar sporta da kupi stan u beogradu posle 2 godine na vlasti sa platom od 75000 dinara ili poslanik bulatovic da iskesira 80000 eura stan i 30000 eura za auto.neka mi neko pametan objasni posto ja ne razumem ili ne mogu da razumem.odbite troskove odbite hranu .svaka cast mozda je nosio gajbe

Sve sredio Tončev, Vlasina sa setalištem u mraku i kanalizacijom koja se slobodno izliva i širi zarazu i smrad u jeku sezone.....ista bagra.

Jel brena kupila jahtu za 900.000e pa na hrvatsko more..e moj narode ludi.

Najnovije vesti

ZutoCvece