Ko je uticajniji, MILENKOVIĆ ili BULATOVIĆ?

Za vrh Srpske napredne stranke i države Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, jedan je od retkih pojedinaca iz redova vranjskih naprednjaka koji je zadržao solidan ugled i uticaj, saznaju InfoVranjske.

- Gradonačelnik Milenković je neprikosnoven među naprednjacima u Vranju, jer njega podjednako uvažavaju čelnici SNS-a i ministri u Vladi, za razliku od Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS u Vranju i narodnog poslanika, čiji se uticaj sveo na «privilegiju» da «žari i pali» na lokalu u Vranju. Opet, na nivou Pčinjskog okruga od njega veći uticaj ima čak i Srećko Pejković, načelnik okruga - navode sagovornici InfoVranjskih.

Po ovim izvorima, «gradonačelnik se nije iskompromitovao krupnim propustima i učešćem u nezgodnim aferama u Vranju, što je za Bulatovića bio kamen spoticanja».

Milenković se, kaže ovaj izvor, nije «gađao» obećanjima izvan realnih mogućnosti, niti je poznat po nepotizmu, niti se u Vranju priča da je zapošljavao bliske ljude iz «posebnih» razloga, osim rođačkih i sličnih, što je među naprednjacima normalno.

Bulatović, opet, kažu izvori, ima naviku da se razmeće praznim i lažnim obećanjima kao što su velike investicije u privredi,kojih očigledno nema.

- Bulatović je uzgubio svaki kredibilitet u stranci i Vladi, pre svega zbog čudnog kadriranja i problematičnih veza sa pojedinim direktorima vranjskih javnih preduzeća i ustanova - objašnjavaju sagovornici InfoVranjskih.

Na kraju, «vrh stranke zamera Bulatoviću na lošem izboru kadrova među kojima ima funkcionalno nepismenih ljudi, a kao najveći promašaj, pored smejurije sa direktorom pozorišta, izvesnim Jovićem, imputira mu se izbor Dragana Sentića za predsednika Gradske opštine Vranjska Banja».

Ipak, anketa na FB strani Info Vranjskih pokazuje sasvim drugačije rezultate.

Naime, sudeći po glasovima čitalaca, Bulatović ima tri puta veći utiicaj na lokalna dešavanja od Milenkovića.

Sad, ko je u pravu: oni koji znaju, ili oni koji nagađaju?

S. Kostić

Komentari

Pukli su oni ko zvečka svi, samo je pitanje dana..

Толико су важни и утицајни да их ни у Хан не зову да праве гужву кад се отварају погони...Толико су утицајни и неспособни да Врањанци раде у фабрике у Хан,јер су Врање уништили ови. Њихов утицај ко богатство у Монопо...виртуелно.

Sa gradonacelnikom Sam imao priliku da popricam....covek je zaista na mestu. Sa Bulatovicem nisam..ali deluje mi kao stalozen I otresit covek. Al vi VRANJSKE stvarno Al vam je clanak?!!! Razocaran sam!! Jer ne znam koja vam je poenta....dva naprednjaka pfff....bez teksta

"Političke laži su na velikoj ceni. Što veća laž — veća funkcija!"

Hahahahaha...dobar je ovaj "hm"...Milenkovic na mestu...pa covek kada se prica sa njim gleda u zemlju i sam govori kako on o tome nista ne zna. Nije bio u aferama, a ja tvrdim da ce tek za njegove afere i dilove da se cuje, kojim firmama je namestao pislove i koliki je procenat uzimao. On je sigurno najgori gradonacelnik u istoriji ovog grada a,kako kazu njegove kolege sa odelenja ortopedije i najgori specijalista, Pristinski djak. A sto se tice Bulce on je pisebna prica ni glupljeg coveka ni vece vlasti...on vedri i oblaci u stranci. Napljackao se u svakoj je kombinaciji. Jos malo pa ce u zatvor obadvojica.

Sve je to isti sljam.

Potpuno se slažem. Najveći šljam koji je mogao da zadesi naš grad.

Uticajniji u cemu? U pokazivanju svojih moralnih i ljudskih posrnuca. Strasno. Dno obojca.

Nije bitno ko je uticajniji,bitno je da rade za dobrobit Vranja i njenih gradjana,što nažalost nije slučaj.U Vranju se Vranjanci ne pitaju ništa,Surduličani im kapu kroje,mi ćemo da sedimo kući,a oni će da nam iz Surdulice dolaze i zauzimaju naša radna mesta.Vranjanci krajnje je vreme da se osvestite i da sami odlučujete o svojoj budućnosti.

Kakvi likovi, kao da ih je poplava izbacila !

Najnovije vesti

ZutoCvece