Ko je UŠIĆARIO MILION DINARA od Breninog koncerta?

Kako su Info Vranjske već pisale, pre svih i gotovo jedine, koncert Lepe Brene u Vranju koštao je za oko milion dinara skuplje nego onaj održan nekoliko dana kasnije u oko 70 kilometara udaljenom Leskovcu.

Prema podacima vranjske Turističke organizacije, Brenin koncert u Vranju koštao je 2,85 miliona dinara, dok su Leskovčani to zadovoljstvo platii 2,14 miliona dinara.

Ovde treba uzeti u obzir i činjenicu da će Vranjanci na ovu sumu platiti i PDV, što se ovde redovno krije, pa ispada da je ukupna suma za plaćanje Breni čak 3,4 miliona dinara, što je čak i više od milion dinara u odnosu na Leskovčane, sa PDV-om ili bez njega.

Nije pitanje zšto je to tako, nego, gde su pare?

Niko ne bi smeo da spori pravo Lepe Brene da od svog posla zaradi što više novca, jer je to i smisao poslovanja.

I ako je našla budale koje će da plate toliko skuplje od regionalne cene, morala je da još poskupi koncert.

Pitanaje je zašto te budale žive baš ovde, i da li su baš tolike budale?

Nemoguće je proveriti, ali zar se ne čini da tolika suma novca neprirodno štrči od svih ostalih cifara?

Da se neko nije setio da malo oliže prste, zavlačeći ih u med?

Zar gradonačellnik Slobodan Milenković nema bar moralnu obavezu da se obrati onima čije pare troši, građanima, i bar kaže - nismo krali, samo ne znamo da radimo posao?

Ili, sve što oni rade je super, samo mnogo košta?

A o kakvoj se to raboti radi, kakav nivo organizuje ova vlast, pokazuje i podatak da su na „Danima Vranja“ nastupili su još i Gordana Lazarević, Biljana Jeftić i Aca Ilić, koji su građane koštali još 398.000 dinara.

Znači, manje od 1.000 evra po glavi. Da li su organizatori svesni koji je to nivo, kad za toliko neće da peva ni pevljaka u birtiji?

No, „umetnički dojam“ na stranu, pitanje je jasno - Gonzi, gde su pare, i, pre svega, zašto su tamo?

SSB

Komentari

Uskoro stiže Zahtev za dobijanje informacije. To je regulisano Zakonom o slobodnom pristupu informacijama o javnom značaja.
Taj Zahtev koji budem poslao gospodi iz Turističke organizacije ustupicu portalu Vranjskih da proprati. Osim toga podneču krivičnu prijavu za neplaceni porez na sve to. Tako polako.Vranjske molim da ceo slucaj proprate

Osmani Osmani, budi dobar pa podnesi zahtev i turistickoj organizaciji u Leskovcu. Mozda tamo lezi zajac u grmu. Pa i njima podnesi krivicnu. Posto si dobro upucen i poznajes materiju, pogledaj da li je turisticka u Leskovcu sprovodila nabavke, zasto je ponistila nabavku samo za brenu dan posle objavljivanja odluke o dodeli ugovora u Vranju. Zasto se nisu prijavili sa tom cenom na tebderu u Vranju bio je javan pozi, Ima elemenata za krivicne, samo u kojoj turistickoj. Kazi portalu Vranjske da ne slusaju Antica i Stojancica, vode ih u propast, daju im dezinformacije. A posto si i ti sa njima samo napredno. Ako je losa Brena sto si bio na koncert sa zenom.

pa micko mladenovic,,,i aca stajic pa ostali

Babacko mrk!

E moj Dragi, Dragi. Ti si kreten, naprednjacki

Micko...pogodi ga aaaaa pa i Aca prati....i vama MRK

Mileeee,ti si zivis jos u 2016 god,hahahaha

Najnovije vesti

ZutoCvece