Ko će u kovid bolnicu, a ko ne

Epidemija koronavirusa je dovela domaće zdravstvo do maksimuma - iscrpljeni su i lekari i sestre, ali i lekari na drugim odeljenjima, koji moraju da zbrinu i druge hitne pacijente, i odlažu operacije i terapije.

Na žalost, politika je i ovde umešala prste.

Tako se špekuliše da su Grudno i Infektivno odeljenje takoreći VIP odeljenja, gde se leče lokalni političari, privrednici i njihove porodice, dok je za 'druge' građane namenjena Psihijatrija i Stara hirurgija.

Uz ovo, nekoliko lekara i sestara nam je potvrdilo da se i odabir zaposlenih u Kovid bolnicama i ambulantti vrši po stranačkoj pripadnosti.

- Lično sam bila prisutna kada je glavna sestra ZC za rad u Kovid bolnici odredila sestre sa Očnog i Internog odeljenja, kao i doktorku sa Anestezije, jer - nisu članice SNS. Neke od sestara sa Hirurgije i Anestezije nisu raspoređene, jer su prijateljice sa Suzanom Bulatović- kaže naša sagovornica.

Uz krizu izazvanu pandemijom, ide i ona ekonomska, političkai, kao što vidimo, moralna kriza.

Ko ima moral, naravno.

NIV

Komentari

Pada broj pacijenata vracamo se u normalu

Za stanje u Vranje su krivi Vranjanci. Pa nece valjda beograd da vam rešava korupciju, kriminal, protekciju, neznanje itd. Tako se u srbiji gubi deo po deo teritorije. Blizu je Bujanovac, a livada pripada onom čije ovce pasu na toj livadi. Nestručnim rukovođenje i partijskim zapošljavanje se odbija i udaljava narod. Kad ostanu samo starci i oni pomru za 20 godina kome će onda lokalni pastiri da vrše vlast. Pa naravno, preselice se u drugi grad kupiti pozicije sa parama koje su pokrali i proces se nastavlja. Tako ide od kosova pa na ovamo. Ko nije svoje sačuvao neće ni tudje.

Suzana Bulatović se ponaša kao direktorka... Jadranka joj persira

Pa naravno na BULCU žena sa KOZARSKI ZANAT rukovodi sa zdravstveni centar pa moraju i doktori da joj persiraju. Što se čudite ona rukovodi u Vranje postavlja u fotelje pa neće u zdravstvo. E što se dožive. Nepismeni upropastise zemlju. A vi doktori što ćutite. Bulca ne može da vam uzme diplome. A i brzo će im doći kraj na SNS. SILOM ništa ne može. AV zapošljava raznu policiju plasi narod. U ovu državu ne možemo samo raznu policiju da izdržimo. Plus huligani koji napadaju biju narod.

Čista laž , 90 % sestara u Kovidu su SNS , one koje gledate po autobusima sa njom .

Laz! Stranacke sestre sa Ocnog odeljenja su se dobrovoljno prijavile za rad u Covid bolnici na Psihijatriji! Nama zdravstvenim radnicima, profesija nalaze da odgovorimo svakom izazovu. A to da glavna sestra odredjuje ko ce da radi u Covidu na osnovu toga da li je clan SNS-a ili nije, je neistina

Lažeš ocna sestro, sram da te je.. Ti si dobrovoljno otišla... Ali mozda

Verujem u to sto pisete da je tacno. U Vranju je za testiranje na kovid,za snimanje pluca, bukvalno za sve pa i smestaj u bolnici potrebna veza....

Sve je stranacki. Apsolutno sve u bolnici. I ovo botovanje i racionalizacija postupaka glavne sestre-popadiceta, i to je stranacki. Koga lazete sestre? Nas ili same sebe?

Najnovije vesti

ZutoCvece