Ko će biti novi DIREKTOR ZC Vranje?

Posle najnovijih dešavanja u ZC Vranje postavlja se pitanje ko bi, u slučaju smene sadašnjeg direktora Dragana Veličkovića, mogao da zasedne u vruću fotelju prvog čoveka vranjskog zdravstva.

Prema spekulacijama medija, najviše šanse imaju sadašnji načelnik dnevne onkološke bolnice Kosta Zdravković, ortoped Dušan Aleksić i otorinolaringolog Mladen Kostić.

O svemu će, evidentno, ponovo odlučivati politika, pa se čeka odluka kome će ZC Vranje pripasti u partijskoj podeli plena.

Ako to bude SNS, vodiće se ogorčena borba između mladog lava Zdravkovića, iz porodice tradicionalnih upravljača ZC Vranje, i proverenog kadra Aleksića, koji nikada nije skrivao želju, čak potrebu, da bude direktor ZC Vranje.

Ako bi nekim čudom ZC pripao socijalistima, što uopšte nije nemoguće, Kostić bi bio prvi favorit z fotelju kojoj je u karijeri uvek bio veoma blizu, ali baš zato i toliko daleko.

Kostić je već bio u menadžmentu ZC Vranje, u vreme direktorovanja Vladimira Stamenkovića, baš nekako u vreme dok je Dušan Aleksić, ali kao socijalista, bio upravnik Bolnice.

Na kraju, po spekulacijama čaršije, nije nemoguće ni da Veličković ostane u fotelji koju zauzima, ko pomirbeni činilac na koga se uvek gladni čopor vukova SNS-a već navikao i pomirio sa činjeicom da je on, a ne oni, prvi čovek vranjskog zdravstva.

Na kraju, postoje i spekulacije o tome da bi aktuelni gradonačelnik Slobodan Milenković mogao da ispuni svoju jedinu pravu želju i postane direktor ZC Vranje, ali se ona čini najmanje verovatnom jer SNS, u ovom času, jednostavno nema drugo rešenje za mesto gradonačelnika.

SSB

Komentari

Nije bitno ko je direktor nego ko ima smelosti da pocisti kriminal..

Ovaj prvi bre glumac,tata mu zavrsio specijalizaciju sa jednu knjigu i napravio mu odeljenje.

Надам се да ће др.Здравковић остати ван снс комбинација и остати ауторитет и пример правог професионалца у здравству.,са високим реномеом.

Kosta moze da bude jedino ako mu tata dodje da vodi firmu, tata mu je sve dao u zivotu, zavrsio mu fakultet i specijalizaciju, napravio odeljenje... Covek se nikad nije mucio u zivotu, sve na tacnu..

Savetnik velickovica prvi,drugi glumac na relaciji sps sns,treci na relaciji sps nika..ima li jedan cestit?

Bitno da dodje posten koji ce suzbiti kriminal, nije bitna ovde stranka, trenutno vladaju nepismeni i lopovi na celu s Velickovica, samo posten, nemoj samo ovaj sto se pravi fin, pravi glumac Kosta, pa on je na Velickovica savetnik, lepo ga savetovao vidim.. Zato.. Samo posten

Ako se Zdravković ugleda na oca, onda je propast sveta. Ljudi dovedite nekog normalnog, vanstrančkog čoveka koji poznaje ovu oblast pa na kraju miže neki menadžer koji ume da poveže ljude i stori dobru organizaciju. Godinama vranjsko zdravstvo kuburi sa istim problemima. Kako znam novine vranjske stalno pišu o raznim vrstama malverzacija, aljkavosti i nesposobnosti medicinskog kadra koji pronalazite u partiske istomišljenike i vojnike koji stranački zapošljavaju rođake, tetke a u poslednje vreme i žene pojedinih poslanika bez adekvatnih stručnosti. Niko se od direktora nije zapitao šta je to problem po pojedinim odeljenjima gde su pojedini doktori od tih odeljenja napravili svoje "kneževine" ili još bolje svoju prćiju. niko se nije zapitao zašto se više ne rašćisti sa prošlošću da bi se napokon razbile i pojedine "sujete" lekara koji misle da su u svojim oblastima prevazišli ove okvire grada. Zato želim da se izabere neko normalan kako bi svi imali normalnu komunikaciju, stvorili zdravu atmosveru i što više kontakta sa medijima koji sigurno to žele da podrže. Što hitnije najuriti "ološe" koji su zatrovali sredinu.

Pothitno utvrditi koliko je uplaceno na racun advokatske kancelarije V.Djordjevic.KOLKO SU OJADILI Z.C I GDE SU PARE OD BAL?Kako je moguce da za bal otvore poseban z.r?Sasko ga stiti.

Dovedite Kosticu i sve ce se zavrsavati preko jedne apoteke u Vranju sve ce iz bolnicu ici tamo a odatle opet nazad u bolnicu duplo nista za ZC a za jednog coveka korist

Kosta je goriji od najgorijeg, zlo vece nemoze biti, taman posla on,veci spekulant ne postoji od njega

Ozbiljan udarac na KLAN kafe kafe,sad Djoke ce tera li naftu?

Ma koji Zdravkovic njega zanima biznis Mladen je car u svakom smislu pre svega posten covek a i strucan a.ne ko pjedini samo interes
.

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece