KLINOVAC: Vernici OGORČENI, Pahomije na PUTU PAKLA (VIDEO)

Eparhijski upravni odbor Eparhije Vranjske izabrao je Zorana Mitića iz Klinovca za predsednika Crkvenog odbora CO Klinovac, ali nema članove, jer vernici iz ove parohije ne žele da budu članovi Pahomijevog Crkvenog odbora koji za sada ima samo predsednika, istakao je na konferenciji za medije Stojan Stevanović, smenjeni predsednik CO u selu Klinovac.

Stevanović kaže da je Mitić jedini prihvatio da bude novi predsednik CO u Klinovcu, jer se „polakomio na funkciju“.

- Pre izbora je sa njim razgovarao paroh u Klinovcu Siniša Bošković, koji je direktno uticao na njega da prihvati izbor za predsednika u Pahomijevoj režiji - objašnjava Stevanović.

Po njegovim rečima, najnoviji potezi vladike Pahomija ocenjeni su kao negativni u Klinovcu, selu u bujanovačkoj opštini sa 120 domaćinstava i oko 600 žitelja.

- Skoro 15 godina bio sam predsednik Crkvenog odbora, verovao u našu veru i crkvu, kao i većina stanovnika ovog kraja, ali sada posle svega, vernici su ogorčeni na vladiku, a posebno na Mitića koji je izdao i braću i narod i krenuo zajedno sa Pahomijem put pakla - poručuje Stevanović.

S. Kostić

Komentari

Ђаво носи браду.

SVI koji govore ISTINU ceka IH CLAN 138,kako te nije sramota PAHOMIJE?POZOVI SASU NEDELJKOVICA ON CE TI OBJASNI KAKO SE MONTIRA PROCES!

Xaxa put u pakao xaxa dobro je

Pitajte veroučiteljke, što mu na smenu čiste tajne odaje, peru gaće i ko zna šta na koje gadosti su pristale za parče leba. Skloniti ga iz crkvenog lobija i pustiti druge da i oni malo divljaju. Ovaj se raspištoljio od 1992., misli vranjska eparhija mu je tatkovina.

Najnovije vesti

FIFA suspedovala DINAMO »

Svetska fudbalska federacija (FIFA) suspendovala je vranjski Dinamo, prenose prestonički mediji. Veto se odnosi registra...

IN MEMORIAM: Branko Nikolić »

U Vranju je, u 95. godini života, preminuo Branko Nikolić, učesnik Drugog svetskog rata, posleratni fukcioner, društveno...

Antalija: Igra bolja od rezultata »

Surdulički Radnik na pripremama u Antaliji izgubio je prvi kontrolni susret od turskog prvoligaša Khimkija rezultatom 3:...
ZutoCvece