KC Niš: Od korone preminuo još jedan pacijent u ZC Vranje

Klinički centar u Nišu saopštio je da je u Zdravstvenom centru u Vranju od posledica infekcije virusom korona preminuo još jedan pacijent.

- Uprkos velikim naporima medicinskog osoblja, još jedan pacijent u ZC Vranje izgubio je bitku sa COVID-om 19 - kaže se u saopštenju KC Niš.

U kovid bolnica,a u Vranju na lečenju se nalaze 82 pacijenta, kod 63 je potvrđena infekcija virusom korona, dok je na kiseoniku 35 pacijenata.

U kovid ambulanti u Vranju obavljeno je 230 pregleda, a 101 je prvi pregleda.

Podaci o epidemiološkoj situaciji u Vranju uzeti su sa sajta Grada Vranja, a na osnovu saopštenja Gradskog kriznog štaba za vanredne situacije.

NIV

Komentari

Pa u saopštenju KC Niš piše posle velike borbe za život pacijenta, a vi svakog dana pišete o haosu u ZC Vranje???

Kakvo ispiranje mozga, bože dragi, trebalo bi da pročitaju zakon i šta znači pandemija. Svaki zaraženi i preminuli mora da se imenujeeee da bi se na vreme pronašli kontakti tih zaraženih, i nažalost preminulih. Na taj način se suzbija širenje virusa.

Haos jeste u ZC....a mnogo mi Nislije znaju kakva je borba u ZC Vranje....borba ali borba za prekovremeni rad direktorijuma i ostanak u foteljama...samo oni vode svoju borbu za svoje guzice

Kako KC Nis govori o ZCVranje?

Najnovije vesti

ZutoCvece