Karići i Moša u Preobraženju

Smenjeni potpredsednik vranjskog SNS-a Momir Moša Stoilković i njegova porodica, kao i deo porodice Karić, među kojima je i vranjska snajka Dana Karić, udata za Mošinog sina, posetili su čuveno vranjsko etno selo Vila Jefimija u Preobraženju.

Porodično druženje sa vlasnikom etno sela Nenadom Ordićem datira iz ranijeg perioda, kada je on bio važan šraf u stranci Bogoljuba Karića.

Poverenje iprijateljstvo porodica Ordić i Karić i dalje traje, a da li su se za ručkom u lepom seoskom ambijentu kovali i politički planovi ostaje tajna.

- Oni su naši prijatelji i naši gosti. O čemu smo razgovarali je neumesno komentarisati jer to je priznaćete privatna stvar. Bilo je reči i o politici u kojoj smo svi na neki način bili deo – tajnovit je Ordić.

Momir Stojilković osnivač je Srpske napredne stranke u Vranju, odakle je smenjen sa funkcijepodpredsednika na veoma neprijatan način. Spekuliše se da Moša oko sebe sakuplja tim mladih i sposobnih ljudi. Podrška porodice Karić mu ne manjka, ali sa druge strane ostaje nedoumica da li se sprema za veliki povratak u SNS ili za neke nove projekte.

NIV

Komentari

ШЉАМ!!! Карић да врати 25 милиона,тада добијених од Милошевића,немачких марака за отварања погона за Србе на Космету,а они одма из гаражу, од музичку пробу,трк на Дедиње и Белорусију.Лопурде!

Svaka čast, stvarno je prelepo tamo i treba da dolaze takvi ljudi u ovaj naš kraj koji propada već godinama

I sta je ovde vest ili informacija?

Pa jesu videli curana...

JA SAM UZ TEBE MOSO.

Racunaj na nas moso, sta god da odlucis vecina GrO SNS Vranje je sa tobom. Ako drugacije ne BIVA grupa gradjana pa nek se vidi KO VOZI TRAKTOR A KO OTVARA KAPIJU!!!

Neka se ugledaju svi na ove porodice kojima zlobnici mogu da zavide, a nase vranjanske snajke neka im Dana bude uzor

Moso kralju bog te spojio sa Bogoljubom, gde bi nam bio kraj da gradi i stvara kod nas

Nije ni cudo da smo na dnu kad Bogoljub svetski bizmismen za nekog je sljam tako nam i treba ma mi smo bre dno dna

Mosa najuspesniji direktor najuren Bogoljub svetski bizmismen najuren iz zemlje Takvi bre smetaju

Karić da vrati pare koje je oteo narodu iz karić banke! I on poštenjačina???

Ne razumem, poentu ovog teksta. Coveku dosao sin, snaja, unuk i prijatelj, otisli ne rucak. Pa sta?

Tamo je mesto Mosi. Zemljoradnicka zadruga, on strucnjak napredne stranke kako rekoste bez putera na glavi. ajde neka krene u privatne vode a ne bacate opanke i oblacite gradkse cipele. Izigravate vranjance. Ajde neka prijatelj pokaze i dokaze svoje poruke da se selo mora oziveti. Neka krene primer od prijatelja od zeta. Dosta vise hocete da jedete hleba preko seljaka, radnika. Dosta vise lezilebovica u preduzecima koje finansira opstina. E moj rodjeace sa sela, tako je to

Dosta si be kosovari sami pisaste komentari. Sami sebi ste i lekari i pacijenti. Kako li ve više nije sramota?

Ordić i Preobraźenje su na dobitku, ponudu retkih zveri je uvecana !

Jaka vest! Petrovići u Trebešinje, Nikolići u Rataje, Tasići u Golemo Selo...

Najnovije vesti

ZutoCvece