Kako je NENAD ANTIĆ postao GRADONAČELNIK (VIDEO)

Prilikom otvaranja izložbe o Velikom ratu u Biblioteci u Vranju došlo je do zanimljive situacije, koja bi mogla da pokaže mnoge putokaze na lokalnoj političkoj sceni.

Naime, gost Vranja, zamenik ambasadora Australije u Srbiji Liang Zong, obraćajući se prisutnima, glavnog lokalnog gosta na skupu, zamenika gradonačelnika Nenada Antić nazvao je „mayor“, (mejdžor), dakle, gradonačelnik.

Može gost da pogreši, (s pravom je i očekivao gradonačelnika Milenkovića, ali ovaj je bio daleko, daleko, čak na nekom beznačajnom beogradskom sajmu), ali, zanimljiva je bila reakcija zamenika Antića, kome je ovo iznenadno i slučanjo unapređenje izgleda baš prijalo.

Antić se samo nasmejao sa visine i stoički prihvatio svoju, ko sad zna koliko izvesnu budućnost.

To što Antić nije želeo da ispravi gosta možda je gest pristojnosti, a možda i neka nova kombinacija koja mu se sprema, budući da je sa funkcijom zamenika gradonačelnika već završio, jer je to mesto pripalo SPS-u.

- Krajnje je vreme da se Gonzi skrasi u Vranju, jer se ovde nešto čudno kuva, čim je Antić kakav - takav „mayor“ - seire uvek politike drčni Vranjanci.

SSB

Komentari

Антићу,нека је са срећом!!! Честитам!!! Ниси Зоран али нека.

Lose su Vam informacije...Istrazite gde su bili juce ministar Djordjevic,ministarka Joksimovic,ambasador EU i ambasadori ostalih zemalja...na istom je mestu bio I gradonacelnik.Ali, imajuci u vidu da je za vas istrazivacko novinarstvo nepoznanica,a da su vam trac,rekla-kazala glavni izvori informacija,ovakve objave ukazuju na vas amaterizam sa jasno izrazenim animozitetom.

20 januara 2019 godine, nakon smene gradonacelnika Milenkovića zbog netrpeljivosti i neposlušnosti, Nenad Antić biće imenovan za gradonacelnika grada Vranja.

Preletači,ljudi sa niskim moralom i naravno sa smislom za kombinacije su in i poželjna osobina u politici.Ono što u uređenoj zemlji ne možete da sretnete i da vidite je normalno u Srbiji a posebno u kasabi od grada kao što je Vranje.Ovim botovima što iz petnih žila brane svoje idole ,neka ih vode kući da im uređiju porodični buđžet ili neka zaposle u svojoj privatnoj firmi pa neka pokažu sposobnost.Neće? Zašto?

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece