Kako je DENZI uopšte većnik i direktor?

Dejan Stanojević Denzi, izvršni direktor u «Vodovodu» i gradski većnik za infrastrukturu, u ovomm času nema prava da bude na ovim dužnostima, jer se protiv njega sprovodi krivični postupak zbog zloupotrebe položaja, saznaju InfoVranjske.

- Svi većnici su dužni da po zakonu dostave Gradskoj upravi potvrde iz sudova da se protiv njih ne vodi krivični postupak. Denzi, međutim, tu potvrdu nije dostavio, ali je u Gradu «neko» zažmurio i hladno prešao preko te činjenice, a isto važi i za položaj izvršnog direktora u «Vodovodu» - ističe sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Izvor InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka potencira «da ima problema oko transfera Denzija iz «Vodovoda» u JP «Urbanizam i izgradnja Vranja», gde takođe treba da dobije funkciju izvršnog direktora».

- Pojedinci iz GrO SNS u Vranju ističu kao problem za Denzijev transfer činjenicu da je nepravosnažno osuđen u krivičnom postupku pred ovdašnjim sudom. To blokira njegov prelazak u novo javno preduzeće, uprkos objavljenom konkursu. Jednostavno, neki uticajni naprednjaci ne žele da se krši zakon zbog Denzija - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Podsećamo, Dejan Stanojević je nepravosnažno osuđen zbog produženog dela zloupotrebe službenog položaja na dve godine zatvora pred Višim sudom u Vranju.

S. Kostić

Komentari

sta kako,pa Prase i Musa daju najveći procenat Bukvanu i Konobaru,zato i imaju ovakvu zaštitu...u bilo kojoj normalnoj zemlji,ovakvi likovi bi davno već vukli bukagije na robiji

Ova karikatura i nevidjena lopurda preletacevic jos osudjen i to dokazano jos uvek na slobodi a ovi funkicioneri sns-a pilicari zedni gladni pohlepni za sada ga stite za veliku lovu a zna se i ko ga stiti i postavlja na funkcije jos malo pa onda pa pa

Dok je ovakvog naroda, biće ni ovakvih direktora..bujanovčani posadili cveće u rupe na gradske ulice..

Zloupotreba svega i svaceka pljacka nevidjena ne ispunjava ni jedan uslov da bude na tom mestu ali ga pustaju da krade i daje njima znase kome

Zasto Slavonire Kosticu poznati ,,novinaru,, ne napises sve do kraja. Denzi nije osudjen jer je apelacioni sud ponistio presudu viseg suda u Vranju sa sudijom iz DS. Sto toliko mrzite ljude iz SNS! Idu izbori opet ce SNS da pobedi u Sobini sa 70%osvojenih glasova,a vi cete opet ostati samo zuta patka!!

I treba da pobede...ovaj narod i ne zaslužuje bolje.

Vrlo posten covek.ccc

Pa za ovog dokazase kradju i uz pomoc partije izbegao zatvor. To jedino moze u Srbiji. Jedino kod nas moze da se dokaze kradja i da se ne ode u zatvor nego se odmah unapredi da jos vise pljacka i deli sa onima sto su ga postavili!!!

Sudija iz DS? Debili naprednjacki sudije treba da budu apoliticne. Vase sudije su vratile postupak a on ce ne dve, vec deset godina u zatvor posle lustracije.

Denzi ne pisi komentare pod imenom Milos, ne moze da te opere niko i nista. I za Mandu isto vazi, zamenik direktora a sto postupka krivicna se vode protiv njega. To ke Vuciceva Srbija danas...kriminalci!!!

Već vidjeno i vd direktorka Zdravstvenog centra ima krivični postupak pa ništa. To je moda u sns.

Ja sam clan SNS-a ali ovakvu bagru I ovakve lopove sto su navukli dodje mi da pokedem moju clansku kartu.Covek promeni sto partija nigde nikakav rezultat I opet izvrsni.direktor.E zemljo Srbijo.

Igore@ Iz istih razloga ja sam moju clansku kartu pocepao!Gledam kako otvoreno kradu bez da to i sakrivaju.Ovo je zaista kraj svega normalnog , totalni slom!Spremamo papre za odlazak, konkurs je u martu za Nemacku i adio moja lepa Srbijo koju je bagra zgazila!

Stvarno, fini neki covek...

Slazem se , taj moze sve i svuda i sa svima , djonisao obraz odavno!

Svedoci smo da i sam Stanojevic tvrdi da nema zvanicno saopstenje da li je Apelacioni sud u Nisu ukinuo prvostepenu presudu Viseg suda u Vranju i da se pravi nevest. Razgovarao sam sa poznatim vranjskim advokatima sa kojima smo pozvali Visi sud i postupajuceg sudiju koji nam je rekao da je predmet vracen na ponovno sudjenje u Visi sud u Vranju, ali izmedju redova treba da zakljucimo dok je clan vladajuce stranke nema pravicnog sudjenja, tj. uopste nema ponovljenog sudjenja. Vakuum isti dok je Stanojevic Dejan bio predsednik Kostunicinog DSS gradskog odbora u Vranju.

Najnovije vesti

ZutoCvece