KAKAV PLAN: Obustavljeni radovi u Bore Stankovića

Radovi u ulici Bore Stankovića potpuno su zaustavljeni, i na ovom gradilištu već odavno nema ni jednog radnika.

Vreme je pravo prolećno, ali na gradilištu nema ni ljudi, mašina niti bilo kakve živosti.

Info Vranjjske već su pisale o tome da se ova ulica ne radi, i da su rokovi za završetak ovog posla, oko četvrtine čitave ulice, već davno probijeni.

Na to je na plaćeničkim televizijama reagovao direktor „Vodovoda“ Goran Đorđević, tvrdnjom da sve što se u ovoj ulici (ne)radi „teče po planu“.

Možda ovde i postoji neki plan, ali, on oku prosečnog građanina ostaje nedostupan.

Kako se ništa, ali baš nita ne radi, a sve teče po planu, što bi direktor rekao, biće da je plan da se ulica uopšte ne radi!

Samo, zašto su je onda raskopali i ostavili tako raskopanu?

PODACI

Rekonstrukcija dela ulice Bore Stankovića počela je u avgustu 2019. godine, a kraj radova predviđen je za septembar 2019. godine, sudeći bar prema zvaničnoj tabli na početku ulice.

Ova tabla je zakonom i predviđena da bi građan mogli da znaju ko gde šta i kako zida, po kom odobbrenju i za koliko para.

U ovom slučaju, izgleda, čak i zakon malo koga obavezuje.

Možda je plan da se ništa ne radi do nekog vremena, recimo do izbora, a da se verujući narod do tada zamajava i hipnotiše, kako bi zaboravio ovu blamažu.

Opet, građani nemaju mnogo izbora - ili da se frontalno sukobe sa ovima što im bez ikakve miilosti direktno ruiniraju živote, ili da ih trpe.

Za sada su stanovnici Bore Stannkovića izabrali trpljenje, ali, i trpilo ima kraja.

Ima li ikoga svesnog ove situacije, pa ma kakav da je plan po kome se sve odvija?

SSB

Komentari

Ce gu zavrsiv do pola 14marta kad dodje predšjednik

Pa verovatno je u toku faza naleganja tla pre asfalta... E sopovi, sopovi...Za crn neste

Oni sada rade na podzemnim radovima ,pripremaju teren za metro u Vranju,direktna veza sa Poljanicom.

Bore Stankovica Vranje protiv sns teherena

Kad gospođe iz građevinske inspekcije izađu iz kancelarije i uklone nelegalne objekte najverovatnije će početi da se radi ulica

Kakva inspekcija.Oni dobili direktivu da nista ne rade do izbora .Samo da primaju platu , tracariv po kancelarije i primav mito.

Sad će natepav asfalt od 1 cm,čisto da zamažev oči na ovija slepci što gi glasav,na neki mraz ili na kišu i od toga nema ni CRN!Za dva dana memla...Kopaj ponovo...Đoša da opere pare...ZabravilE neke cevke da ture!

Djosa neka da poso na njegovu prijateljicu BM1 ona je strucna za to,kao i obicno fakture ce letiv a %%%% bas dobri.

NE ZNAM KO ĆE DA IH GLASA IZ BORE STANKOVIĆA???

Partizanski pu sigurno glasa hahaha od te ljude ni glas dobiti nece

Jatagan Mala... :D

Gde da završe ulicu. Ispod mosta na vranjskoj reci u ulici Bore Stankovića kolektor kanalizacije ide direktno u reku. Nesnosan smad. I građani to godinama podnose. Ne postoji opština, inspekcija , država. Džaba asfalt kad ovo nije rešeno, svesno se truje svoj narod. Vranjska reka nije reka to je kolektor kanalizacije onih objekata koji nisu mogli da se priključe na gradsku kanalizaciju. I godinama to niko ne rešava. I naznake da će se to rešiti. Sramota.

Najnovije vesti

Nova donacija TONČEV GRADNJE »

„Tončev gradnja“ iz Surdulice saopštila je da nastavlja pružanje podrške zdravstvenim radnicima i zdravstvenim instituci...

POBUNA zaposlenih na ORL-u »

Na odeljenju ORL (otorinolaringologije) u sredu se dogodila pobuna zaposlenih, kada je stiglo naređenje iz menadžmenta Z...
ZutoCvece