Kafići SAMO DO PONOĆI!

Gradsko veće Vranja na svojoj 161. sednici bavilo se i radom kafana i kafića po Vranju.

Na ovaj korak verovatno ih je naterao zakon, a većnica Zorica Jović, koja duže nastupa u ime veća pred javnošću, rekla je da se ovom poslu pristupilo zbog iskustva nadležih inspekcija, ali i žalbi građana.

Sve u svemu, zimi (od 15. septembra do 15. juna) će ovdašnje kafane raditi do 24 sata.

Obrnuto, leti, (od 15. juna do 15. septembra) radiće se radnim danima i nedeljom najduže do 24 sata, a petkom i subotom objekti će raditi najduže do jedan sat posle ponoći.

Lepo, samo, Jovićeva bi morala da kaže šta će se dešavati kada neko radi duže i pušta muziku koja trese čitav gradu celu noć.

Hoće li i tad nastupiti Gradsko veće, ili će ipak zakon jednom u ovoj zemlji da važi i za one koji su u SNS-u i za one koji se drznu da ne budu u tom društvu?

SSB

Komentari

Pa ovo je stara Odluka sta je tu promenjeno...

Kako vas nije sramota smradovi jedni od tih ljudi primate plate. Hocete da ulazu i da zaposljavaju i da im pijete krv ali im ne dajete da rade. Drugo kada cete da kontrolisete Gajbu koja radi do pet ujutru, Nanu, Daju...i ostale vase poltrone kod kojih se gostite i pijete mufte. Sram vas bilo bagro jedna nepismena necete vi jos dugo da nas jasite, kada pocnemo mi vas videcete kako to izgleda.

Da li zivimo svi u istoji Srbiji
Juce reportaza iz Beograda na Tv kako sve radi u Beogradu u sred noci rade Fotokopirnice,Kafici,Brze hrane,Kafane,Marketi i sve sto je potrebno za noramalan zivot u civilizovanom svetu
Samo u nasem gradu se nista ne sme raditi.Dokle ovakva tiranija na jugu.Ili se ovde zakoni namerno prave da bi se dala vlast inspektorima da mogu da reketiraju privrednike u ovom gradu.Sto ne odu u Bujanovac,Presevo da sprovode zakon.U nasem gradu je jedino najgore biti Srbin. Nesa Vulkanirez menja gume na sred ulicu glavnu u gradu tu dizalice tu tende do trotoar niko ga ne dira za nista,sad poceo kod Vatrogasni na raskrsnicu zida radi sta hoce kao da inspekcija za njega ne postoji.
Da li da svi idemo iz ovog grada???

Zabranite pušenje po kafićima, kafanama i svim javnim mestima. Kakva je to država koja samo smišlja novi zakon na osnovu starog, a ništa ne održava. Zaradite pare tako što ćete kažnjavati pušače i lokale u kojima se puši. Od toga je samo korist...

2000 za gospodju

Da li ce neko da se pozabavi vulkanizerskom radnjom na Kosovskoj,pored stadiona,tu se zaista ne moze proci trotoarom. Ili gradske face ne zalaze u taj deo grada I nije ih briga?

Da se kontrolise svako vece , niko nesme da radi posle 24 h , da se postuje zakon , za sve da vazi !!!!
Neka omladina nauci da izadje u kafic ranije , a nocu da spava , a danju da radi nesto ...

Najnovije vesti

ZutoCvece