Kad VODOVOD radi: 10 dana čekaju da im zaustave vodu

Kako radi vranjski „Vodovod“ pokazuje i slučaj glavne ulice u Bunuševcu.

Prema navodima meštana, negde je pukla cev, voda teče u velikim količinama, a „gospoda iz „Vodovoda“10 dana ne dolaze da reše kvar“.

Reč je o glavnoj ulici u naselju Bunuševac koja se nastavlja na Kosovsku i vodi za okolna sela Stropsko, Katun i Dubnicu.

- Šta da je sad zima, kakav bi haos bio na toj nizbrdici? Verovatno čekaju da Duboka dolina opet postane jezero kao nekad. A odmah tu je i groblje. Kakvu poruku šaljemo svim ljudima kad vide da se kvar ne rešava 10 dana? - pitaju se meštani.

SSB

Komentari

Onu dzukelu treba smeniti.Najgori direktor lopov.Decu ne mozemo da uposlimo ako mu ne damo pare.Ali stoka ima tarifu koja nije u opste mala.Tacno gradi i bulcu.

Lopov uzeo pare zaposlio ljude .Otpustio gi pa gi sad vraca.Ako mislis tako da radis pijanico vrati pare.

Pa li neka si teče bar neka se opere ulica, jer kad ste videli da se glavne ulice peru šmrkom, kao u drugim gradovima. U Vranje nikad. Inače mogli bi da sredite tu ulicu, katastrofa je asfalt sve do mosta, pitajte geoxovce da vam kažu.

U Nemanjinu vec 3. nedelja kako je prsla cev.

Najnovije vesti

Recko ozbiljno IZGRAFITIRAN »

U Vranju su, pretežno na stadionu „Jumka“ i u okolini, u subotu ujutru osvanuli plakati i parole protiv Dragana Antića R...
ZutoCvece