KAD TE SNS PAZI: Bivši direktor završio na BIROU

Svetislav Stanojković, prethodni direktor Škole za osnovno obrazovanje odraslih u Vranju, posle smene sa te dužnosti ostao je bez posla i našao se na evidenciji vranjske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

- Stanojković je svojevremeno smenjen, jer se zamerio Saši Janjiću Palaleji, istaknutom vranjskom naprednjaku, zbog toga što nije hteo da nezakonito produži ugovor o radu njegovoj majci - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz redova banjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «Stanojković nije jedino zbog toga smenjen sa direktorskog položaja».

- Stanojković je jedan od najstarijih članova SNS u Vranjskoj Banji, još iz 2010. godine. On nije iskazivao potrebnu lojalnost Bulatoviću i drugim čelnicima, pa je lider vranjskih naprednjaka imao više poverenja u Janjića Palaleju nego u Stanojkovića, što je, ipak, bilo odlučujuće za smenu - objašnjava ovaj banjski naprednjak.

Izvor InfoVranjskih tvrdi «da Stanojković nije bio po meri ni čelnicima stranke u Vranju i Banji, niti sistemu koji vlada u SNS, nekoj vrsti dirigovanog jednoumlja na koji on nikada nije pristao».

S. Kostić

Komentari

Bio je izuzetan direktor, pravičan i pošten. Ovu sada što su doveli, božja kazna. Moral nula, znanje nula, ponašanje na poslu nula. Ceo dan visi na mobilni i smeška se.

Nije jedini... A gde nestade Nebojsa Bogdanovic,bivsi predsednik GO Vranjska Banja?

Krenuo je domino efekat, kao kula od karata ce se srusiti SNS. To je krenulo iznutra, zato sto je truli sistem u pitanju, i bolje. Najvece zlo nad Srbijom!!!

E ludilo a selka iz Jumko ko prodavacica,sada neki INSPEKTOR,a mali sin nezna dilber dal je doso ili poso,BRUKE.

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus