KAD MICE ODLUČUJE: 12 kilometara peške do injekcije

Gradska vlast, u kojoj je glavna Srpska napredna stranka, odmah po dolasku na vlast u Vranju pre skoro dve godine, zatvorila je ambulantu u selu Žapsko, pa meštani zbog zdravstvenih usluga pešače šest kilometara dnevno do Rataja.

Novica Mitić, žitelj Žapskog i nekadašnji predsednik Saveta MZ Rataje i odbornik, poručuje «da su stanovnici tog sela s pravom ogorčeni na aktuelnu gradsku vlast zbog zatvorene ambulante».

- Vidim i čujem da gradska vlast u Vranju želi da poboljša pružanje zdravstvenih usluga na ruralnom području, pa zašto je onda zatvarala ambulante po selima, kao u Žapskom? Pacijenti moraju peške do Rataja, a najgore je da bi, recimo, primali injekcije moraju da prepešače čak 12 kilometara - navodi Mitić.

Nekadašnji predsednik Saveta MZ Rataje podseća, na kraju, «da i gradska vlast i drugi faktori u Vranju treba da znaju da ne možemo svi da živimo u gradskoj sredini, neko mora da živi i na seoskom području, i da i ti ljudi treba da imaju dostupne zdravstvene usluge».

Komentari

Svako normalan, ko iole poznaje desavanja u gradu, ljude, zna da Mice, Velicko i ta njihova ekipa, NE ZNAJU, NE MOGU da urade nista pametno. On je okupiran ispijanjem piva sa Antom, mesetarenjem, sabotiraju Gonzija. To je jedino sto radi. Za radni vek, jedino po cemu ga pamtimo svi, je konstantno alkoholisanje i pineka afera kad su ga tukle kolege. Ende!

Doktor Mengele ne gasi se,a frizuru ima NA OPASNO,jos koristi orahovo ulje.

Seoske ambulante su zatvorene jer prethodno rukovodstvo nije placalo komunalne usluge i trosio novac u druge svrhe i na taj nacin doprineo da se dugovi nagomilavaju a kao posledica toga je rezultat zatvaranje seoskih ambulanta...

Za Vas, a to se odnosi i tebi Novice koji za svoj lični interes promenio si sve stranke treba zabraniti ulazak u grad. brukate svoje meštane, poštenje poljoprivredne proizvođače i prave domaćine. Na iduće izbore kada glasate za aktuelnu vlast ostaćete i bez puta. Kako su ovi drčni, nesposobni skinuće mašinama i ostatak asvalta da idete kaldrmom. Sa njima, i njihovim razmišljanjima gde si i ti deo te ekipe vraćamo se u srednji vek. E moj Novice, Novice ko te ne poznaje skupo će te platiti. Mislim da možeš se malo požaliti Pahomiju, tvom duhovniku

Mengele pravi nove kombinacije da mazne neke pare.. nastavlja se unistenje ZC

Vidim da se mnogi zasikirali sto svi sabotiraju gradonacelnika, pa krokodilske suze rone nad njegovom zlom sudbinom, okruzen svima sto mu rade o glavi. Zaboraviste da je taj isti ``preposteno apostolski`` gradonacelnik sam birao svoje saradnike i da mu je Mice glavni savetnik, zaboraviste da je ``apostol postenja`` Gonzi zloupotrebio za 50eurica sluzbeno vozilo da zence vodi na morence, evric po evric i apostol krknu stan u Beograd i kucicu u Vranje i gle bas u Cosku gde predlaze da se odvoje pare i grade parkici i etno selo u sred grada. A mnogi od vas sto lijete suze zaboraviste kako je otpusta ljude sa posla i kako je predlagao da se u cilju razvoja zdravstvene zastite kupe motorcici za postare, pa kad podje postar da na motor popne i doktora sa torbice pa da zajedno obilaze selo o istom trosku, ovo ima i na snimcima sa skupstine. Toliko o ljudskosti i kolegijalnosti apostola Gonzija.

Najnovije vesti

Veliki požar u naselju Raška »

Kako javljaju čitaoci Info Vranjskih sa lica mesta, u petak uveče u jednoj porodičnoj kući u naselju Raška izbio je veli...

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece