KAD JE VUČIĆ U POSETI: TRI SATA držan u policiji zbog komentara na Fejsbuku!

Posetu predsednika Vučića Trgovištu, u petak u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ obeležio je i jedan po svemu bizaran detalj.

Naime, na Fejsbuku se grupa ljudi iz Trgovita šalila na račun Vučićeve posete, neko je napisao da je to sad neradan dan, a Saša Jovanović iz Trgovišta našalio se „starom srpskom“, da je „petak dan za metak“, ni ne sluteći šta će se dalje dešavati.

Odmah po objavljivanju ovog posta policija mu je prvi put došla na vrata da ga pita šta je time mislio i na šta se odnosio post.

Pošto je Jovanović jedan normalan građanin, stranački neaktivan, bez ikakvih kazni u životu i slično, niti pak poseduje oružje, policija ga je ostavila na miru, ali ne zadugo.

Sa približvanjem Vučićeve posete pojačao se i pritisak na Jovanovića.

- Policija je došla po drugi put i naložila mi da se javim u stanicu i dam izjavu. Tamo sam ostao 2:55 minuta, čekajući verovatno da Vučić napusti Trgovište. Zvali su čak u Šabac, gde sam ranije radio, da se raspitaju o meni - priča Jovanović.

Prema njegovim rečima, njemu je pozlilo u PS Trgovište, pa je morala da interveniše Hitna pomoć, i inekcijom ga vrati u normalu.

- I dalje ne znam šta se to dešavalo. Nisam ni u kakvom sukobu sa zakonom bio ikada, nemam dosije, niti kakve prijave... ali, eto, znam da napišem nešto na FB-u - kaže Jovanović.

U Trgovištu je ovo druga bizarnost za vreme Vučićeve posete - najpre je iz hola srednje škole uklonjena učenička pesma da ne bi uznemirila presednika, a potom je praktično hapšen čovek zbog potpuno benignog FB posta.

Pa valjda se Vučić, posle svega, lepo proveo u Trgovištu!

SSB

Komentari

OZNA SVE DOZNA.

Jok na more ce da te vode. Mamu ti jebem, preti zeni kuci ako imas muda

Dekso....vremena se menjaju....jedni silaze,drugi se penju....pozdravi mi Zucka...ce dodjemo mi po sve vas...sto ste pokrali...ovaj napaceni narod...jbte AV

Posaljite ne korumpiranu inspekciju da ispita sve mutne radnje koje su se desile bas u ovo Trgoviste. Toliko su se neki napljackali, da bi itekako imali posla. A ne da se bavite banalnim stvarima i ogranicavate slobodu govora ljudi.

Najnovije vesti

Hanska MUKA sa otkupom višnje »

Proizvođači višnje iz opština Vladičin Han i Surdulica nezadovojni su cenom, statusom i ukupnom organizacijom otkupa ovo...

FIJASKO slavlja SNS-a u Surdulici »

Slavlje SNS u Surduliuci, posle ponovljenih parlamentarnih izbora u sredu, doživelo je potpuni fijasko, javljaju građani...

Sramota vredna 300 miliona »

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju. Danas, osam godina kasnije, dire...
ZutoCvece