Kad Grad kupuje: Koža i hrom, teleskopsko pranje i OSAM ZVUČNIKA!

Grad Vranje raspisao je javnu nabavku male vrednosti broj 404-60/2019-07/1 za kupovinu dva automobila za potrebe funkcionisanja lokalne samouprave.

Prema konkursnoj dokumentaciji, Grad će na lizing od tri godine kupiti najpre “fiat talento”, kombi, (L2H1 1.6 Multi Jet 120 KS 8+1 EURO 6) ali i „Škodu Octaviu“ (FL Style 2.0 TDI CR DPF 110 KW/150KS DS).

Ovo nisu preskupi automobili, možda u rangu neke više srednje klase, ali ono što bode oči običnom svetu je opis kupca o tome kako vozilo treba da izgleda.

Nije ispušten ni najmanji detalj, pa tako, recimo, moraju bti “spoljašnji retrovizori u boji vozila, sportski branici, alufelne 6,5Jx16", pneumatic 205/55 R16, hrom pake”.

Pokazaće se, to je tek početak.

Tu je i “3-kraki sportski multifunkcionalni kožni volan za radio i telefon, kožna ručica menjača, kožna ručica ručne kočnice, hrom paket, tekstilne patosnice”, da šofer, pored plate, i uživa dok vozi Gonzija i društvo.

Tu su i „vazdušne zavese, dvozonski klima uređaj sa elektronskom regulacijom, elektro podesivi, sklopivi i grejani spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem“, pa „teleskopski uređaj za pranje farova“, pa „radio aparat, 8 zvučnika, comfort telefoniranje“, pa „polica za naočare, paket za pušače (prednja pepeljara), prednje i zadnje unutrašnje osvetljenje poda, dva svetla za čitanje napredi pozadi, USB konekcija“...

Dakle, veliki mudri drugovi ima samo da zalegnu pozadi, a ostalo će auto sve sam.

Ovo sa pušenjem, u zemlji u kojoj je ono zabranjeno, zaista je dirljivo.

Opet je izabrana “Škoda”, jer gotovo je svi funkioneri SNS-a i grada voze tu marku i privatno.

Ima neka tajna veza ili….?

Ono, i nije red da se voze u “jugićima”, ali nije red ni da ovakvom javnom nabavkom zaista bodu oči sirotinji

Ali, ko pa nju pita, do izbora?

SSB

Komentari

Močanje na narod

Gonze pa li prodje more, koj ce ti kompiri sd sluzbeni auto nov?

Kakva be sirotinja? U Vranje je sirotinja samo onaj koj nece da radi. Navikli samo da kukaju. A ne zna se kolko gi ima bogatasi. Pogledaj kakva se auta voze po grad. Tesko da su Vranjanci sirotinja.

Ti si izgleda neko od njihovih kad ovako govoriš.UVRANJU JEDINO IMAJU NOVCA ONI KOJI KRADU OD NARODA,POATEN SVET NEMA NI ZA HLEB.IZ ISKUSTVA ZNAM.

Gresis ima novca i onaj koji je otisao iz Vranje pa povremeno dolazi..... Otisli su neki za Bg. neki za Slovacku, neki za Sloveniju, neki za Nemacku

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus