KAD DENZI ASFALTIRA: Radnička puca i propada na sve strane!

Ulica Radnička u Vranju asfaltirana je letos, a već je počela da puca na sve strane.

SNS nije propustio priliku da se pohvali ovi uspehom, a naročito je bio aktivan Dejan Stanojević Denzi, većnik za infrastrukturu.

Naravno, situacija u stvarnosti je dijametralno suprotna.

Ulica je počela da puca i sulja se ka dolini, trotoari su nezavršeni, asfalta nema ili je samo zamazan, negde su radovi prekinuti kao nožem odsečeni...

Malo je koga briga za ovo, ali, mora li baš ovako?

Izgleda da mora, jer, očigledno, nema za sve.

SSB

Komentari

Sto bi majstori rekli suvo zato puca.Nesposobnija vlast od ove nije bila.Niti ko za sta odgovara,kaobojstina.Sa ovakvim stricnjacima crno nam se pise.

Stručnjak, ali za svoj dzep

Denzi ako imas moral treba da podneses ostavku na sve funkcije sto imas.Ovo je stvarno dno dna,kako te pd samog sebe nije sramota kad vidis sta si sve upropastio,.

Ma da je samo Radnička problem. Ceo grad je užas. Trap ode.... Na svakoj raskrsnici rupčagau u koju mora bar jedan točak da upadne ako ne i oba, zavisi koji auto ko vozi. Sramota više, aman... Makar i krali od svakog metra asfalta dajte više napravite grad... Infrastruktura je nula kao i sve u ovom gradu. Jedna bomba nam treba.

Пукотине и клизиште је још од октобра кренуло. Нестручност,бахатост,бачене паре свих грађана. Да су лично њихове из џепа,не би тако било.Јел ће неко коначно да плати ДЕБЕЛУ казну за овакве ствари?

Denzi, asfalt, denziki...sve mi ovo nesto poznato a asfalt namenjen za Radnicku ulicu je zavrsio ispred zgradu u Ledene stene, proverite zasto i kad je asfaltirano bas onda kada je radio Saba Belca i Radnicku ulicu, zato je ova ostala nedovrsena. Za ovo neko mora da odgovara, ovo je pljacka.

Zato u petak treba da nas bude sto vise na setalistu. Ako ovo nije razlog, jedan od mnogobrojnih, onda...

Sad se isplati samo da si majstor za kola..pospešuju se zanati..

On je samo za slikanje zadužen a za kvalitet tu je izvođač odnosno njegov stručan nadzorni organ. Ha, ha, ha......

Idite da slikate put koji spaja industrijsku zonu Bunusevac..i poligon..tj..put za Neradovac....trotoari upali..ivicnjaci se odvojili od put..ispucalo...odite tamo da vidite na sta lici nesto sto je asvaltirano pre par meseci...ono je ziva sramota

A da se neko napravi pametan i podnese prijavu protiv izvođaca, i nadzornog organa, pa to lepo na sud. A ne ovako mlatiti praznu slamu i sta? Na sud pa na robiju.....

Najnovije vesti

ZutoCvece