KAD BULAT KEŠIRA: SNS izgubio na sudu za POLA MILIONA

Gradski odbor SNS u Vranju, po osnovu izgubljene sudske presude po tužbi poverioca, isplatio je tužiocu poveriocu na ruke 582.000 dinara, saznaju InfoVranjske iz izvora u vranjskom odboru naprednjaka.

- Kada je presuda po tužbi poverioca za neke ranije obaveze stranke prema njemu postala pravosnažna, mislim da se radi o korišćenju lokala u centru Vranja, na red je pristigla isplata, što je lično učinio Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS i narodni poslanik, koji je pozvao poverioca u prostorije stranke i isplatio mu u kešu tačno 582.000 dinara - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «isplata je bila nevoljni čin, ali se nije imalo kud iz tačno određeneih razloga».

- Tužba je bila usmerena prema Srpskoj naprednoj stranci i gradskom odboru u Vranju, s obzirom na sudsku nadležnost, a nadležan je bio Osnovni sud, pa su predstavnici odbora bili na ročištima. Bulatović i njegovi najbliži saradnici su učinili sve da centrala stranke ne sazna za ovaj blam, verovatno su zato i poveriocu isplatili u kešu, jer mogu da zamislim šta bi se desilo da je vrh stranke saznao za ovaj sudski spor - hipotetičan je sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, potencira «da je izgubljeni spor SNS od građanina dokaz kakvog-takvog postojanja pravne države»!?

- Poznato mi je da se poverilac tužilac žalio na sporo odvijanje sudskog postupka, ali to je boljka našeg čitavog pravosudnog sistema, pa ipak, posle svega, građanin je «dosudio» stranku i to ne bilo koju, već vladajuću i svemoćnu Srpsku naprednu stranku, što predstavlja pobedu pravne države - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Bilo kako bilo, postojala pravna država u ovoj zemlji ili ne, tek vidi se da nužda zakon menja, pa je SNS u Vranju ostala u manjku za više od pola miliona dinara, učinivši sve što je u njenoj moći da neugodnu stvar koja je zadesila zataška, u prvom redu od centrale svoje stranke, ali i od lokalne javnosti.

S. Kostić

Komentari

Ce si vrnev tej parice sa stadioni i tenderi i od clanovi ce uzimav

Slavomire ti znas li kude su tej pare otisle nel si gi uzeja?

Slavomire mozda znas zasto i sto se desava a ?

A Bulata da ga ostavite malo a ? SNS je nasledio taj dug ..nista strasno

A da li taj novinarcic slucajno pise o parama koje je ukrao od stranke ???

Kostiću, ti se opet nalupa gluposti, ako je sudska presuda po bilo kom osnovu zakonski je nemoguća isplata u kešu na bilo koji način. Drugo nemaš nikakav dokaz, kao i po običaju, a treće jer ovo neko prisećanje o parama koje si ti maznuo iz stranke?

Gospodine Kosticu da li vi to pominjete novac koji ste vi ukrali od stranke...

Keš na ruke? Za dug po pravosnažnoj presudi? Nonsens! Odmah se vidi da je vest ili apsolutno netačna ili debelo iskrivljena!

Ajde neka mi neko od vas stručnjaka objasni što ne bi moglo da se po presudi plati na ruke, to li vas pomorski pravnik uči sve vas u SNS.

Najnovije vesti

Radnik krenuo u Antaliju »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika krenuli su put Antalije u Turskoj na drugu fazu priprema za nastavak prvenstva...

TONČEV: Bude se socijalisti juga »

Novica Tončev, narodni poslanik i član predsedništva SPS-a najavio je da će posle razgovora sa socijalistima jugoistoka...
AluTerm plus