Kad 200 evra postanu "neprocenjivo važni"

Kompanija „Simpo“ donirala je vranjskom ZC šest beskontaktnih toplomera, što je u ovoj zdravsvenoj ustanovi ocenjeno kao „neprocenjivo važno".

I pored svih pohvala za „“Simpo“, ipak ostaje pitanje kako to da ZC Vranje za tri meseca najstrašnije epidemije modernog doba nije mogao od svojih para da kupi ove naprave?

Prema dostupnim infomacijama, ova donacija vredna je oko 3.800 dinara po komadu, ili negde oko 200 eura ukupnog troška.

Ako ZC nije imao ovaj novac, pa valjda je menadžment mogao da od svojih para odvoji po neki dinar i kupi ove neophodne sprave i tako speči gužve na ulazu u ZC Vranje i, na kraju, suzbija epidemiju?

Ali, ne. Niko ovde ne brine ni o pacijentima, ni o građanima.

- Sa „Simpom“ smo počeli da se borimo protiv virusa korone još pre uvođenja vanrednog stanja. Dobili smo sunđere za dezinfekciju, potom opremanje stare Hirurgije i njena transformacija u Covid bolnicu, a sada smo dobili toplomere koji su nam i više nego potrebni i neophodni u svakodnevnom radu - rekla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljiljana Antić.

Lepo, poklonili ljudi krevete i sunđere. Ali, kako to da ZC nije imao para to sam da kupi?

A kako se ovde politički misli, pokazuje i to da je dr Antić javno izrazila veliku zahvalnost Slađanu Disiću i „Simpu“, ne mogavši da izabere reči hvale, a zbog brzog prevoženja donacije Fonda NJ. K. V. Princeze Katarine.

Dakle, ni reč hvale za donaciju osam električnih bolničkih kreveta sa transformatorima i dušecima, nego svaka čast za „rekordno kratko vreme dovoženja ove opreme u ZC Vranje“.

Da, svaka čast „Simpu“ i medijima koji su ih naterali na ovakvu donaciju, ali, situacija u ZC Vranje postaje nepodnošljiva, vidljivo je to i golim okom.

A neki naredni baš imaju priliku da uče na tuđim greškama. Baš, baš.

SSB

Komentari

Хахаха...СНС шљам Симпу отпише 60 милиона евра дугова за пирезе и доприносе,они узврате са 6 топломера...Дисићу,џиберу.

Odmori malo Babacko.Mnogo se trosis.

Da nije bilo teksta na infoVranjskim kako se meri temperatura na ulazu u Dom zdravlja,kao u prošlom veku,još ih ne bi bilo u ZC.Toliko o lujkovodstvu i o njihovoj zainteresovanosti za pacijente

Niko u rukovodstvu i oko njega nikada nije kupio ili poklonio zc-u išta. Oni ne osećaju niti znaju za to. Samo gledaju kako da ućare nešto, ručak makar. I samo traže, traže. Jednu spajalicu nisu doneli, jedne rukavice, ništa,ništa. A para nema, račun je u blokadi ogromnoj i biće još više ukoliko neko ne zaustavi ove ludake!

Smesno

Tako je SMESNO i zalosno Disicu nije li te sramota,pa evo ja cu da kupim duplo vise i poslacu mu fakturu da vidi da se postidi,a posebno cu poslati onom Starcu banditu da vidi,gde je on da se javi da kupi tj.donira nesto a toliko je od Simpo i Vranje dobio da sada uziva na Slpe,ajde Deda otvori se pa pokazi da si human i ti.

To nisu toplomeri sa kućnu upotrebu pa da koštaju kao što se napisali. Ako stvarno koštaju toliko, napišite nam gde su ih kupili pa ću ja da doniram još toliko. Ovi koje je Simpo uzeo koštaju oko 10.000 dinara po komadu, pogledajte model i potražite na internetu pa ćete videti.

Marija ne lupaj molim te, koga branis i sta da skacu od srece za par toplomera pa ovo je bruka za Simpo,mi obicni gradjani kupicemo vise,sta je za Simpo i po 10.000 po kom.A neka zovu Dedu starog hostaplera neka im pozajmi koliko je uzeo od Simpo,ali nema ga odradio je poso i sad se sunca na Alpe,e moji jadnici branite bandite sto unistise grad na celu sa tu DRTINU.

Pa ti lepo kupi i onda zovi Vranjske da te uslikaju i napišu tekst "Kupio više toplomera od Simpa" a svi mi ćemo da tapšemo i kažemo BRAVO CARE!

Koja si ti Marija cu-ka,sve dok branis ovakve bandite ziveces da jedva cekas platu ili 100eur.dok ja sam napustio te bandite 91'i postao svoj covek koji je suvlasnik u jednoj velikoj fabrici u Grckoj,kao i vlasnik desetak nekretnina,ali radom,a ti cekaj crkavicu i brani bandu koja je unistila grad.A da znas samo ja sam dosta poklonio zdravstvu od ovih lopurda.

Poštovani Pope, ako si stvarno čist i pošten kao što kažeš zašto se ne potpišeš punim imenom i prezimenom, i javno, jasno i glasno kažeš šta misliš o Disiću i Tomiću koga takođe pominješ. Ne živim u Vranju još od osnovne škole, ali pratim dešavanja jer dolazim često u rodni grad i imam ovde famliju i prijatelje, i ekstremno mi smeta što danas svako može da pljuje svakog bez posledica. Ako vidite neke nepravilnosti i nelegalne radnje, treba da presavijete papir i prijavite to nadležnim organima pa neka svako radi svoj posao. Pljuvanje po lokalnim portalima na sve što uradi SIMPO je samo znak vaše frustracije. Lako je kriti se u mišjoj rupi, kritikovati i pljuvati druge iza lažnog imena!

Marija ja se ne krijem,ako napisem ime bice bas ludo po te bandite,mnogo ce se otvoriti a nemam zivce za to,izvini ako sam te uvredio ljut sam na onog starog dedu takvog prevaranta ne vidoh, a bio sam prisutan da gledam a i osetim njegove radnje,bilo je davno ali takav bezobrazluk se nece zaboraviti,sta je Marija uradio drtina ovom gradu,gde su fabrike Simpo,Simka i ostale PROPAST.njemu nista ne hvali uziva on i cela familija na Alpe i sl.a.ovi jadnici ovde crkavaju to je problem sta je uradio stari prevarant.A Disica spomenuo nisam o coveku neznam nista posebno a i ne zanima me,samo mi krivo sto nije odgovarao za te prljave poslove.

Zašto nisi vi donirali kad kažete da je to sitno? Sve što Simpo uradi ne valja. Da nisu donirali naslov bi sigurno bio: SRAMOTA, SIMPO NIJE POMOGAO ZC!!!
Vas treba da bude sramota što se samo bavite pljuvačinom!

Milose jesi pojeo sendvic?

Ma pali ve babačko ne misli on tako

Kakvi 200 evra po komadu. Ima ih po apotekama za 4 500 din po komadu

Na sajtu Alibaba imate vrlo zanimljive cene proizvoda koja su sada aktuelne....

Jedna reč TUGA

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece