KACE i JUGOELETRO: Još miliona za ODRŽAVANJE PUTEVA

Firme „Kace“ i „Jugoelektro“, kao konzorcijum, dobile su posao vezan za održavanje nekategorisanih puteva po Vranju, vredan oko 1,5 miliona dinara.

Reč je o sređivanju puta prema naselju „Pržar“, a o ovom poslu zaključen je ugovor po javnoj nabavci broj 404-1-138/2019-07/1.

Ukupna vrednost radova je 1,44 miliona dinara, a kriterujum je bio najniža ponuđena cena.

Grad je primio tri ponude, a nevažećom je proglasio onu „IG auta“.

Prihvaćene su ponude firme „Grade“, koja je vredna 1,26 miliona dinara, i konzorcijuma „Kaceta“ i „Jugoeletra“, koja je iznosila 1,96 miliona, naravno bez PDV-a.

Zanimljivo, rok za završetak radova je sedam dana.

Takođe, zanimljivo je da je ovaj ugovor sakriven ispod linka koji najavljuje rekonstrukciu gradskog parka.

Inače, firmu „Kace“ vodi Slađan Đorđević, suprug Maje Đorđević. jedne od članica GrO SNS-a u Vranju, koja je vrlo bliska porodici Bulatović.

Ona je sumnjičena da je uz pomoć ove veze već obezbedila više poslova za firmu svog supruga, o čemu možete čitati ovde ili ovde.

SSB

PERISKOP: Sukob interesa

Maja Đorđević, supruga vlasnika privatnog preduzeća "Kace", kao članica GrO SNS u Vranju, u sukobu je interesa zbog činjenice da je preduzeće njenog supruga redovni izvođač radova na gradilištima na teritoriji Grada Vranja.

- Preduzeće "Kace" je omiljeni izvođač radova Slaviše Bulatovića, zato politički angažman Maje Đorđević predstavlja i za Bulatovića sukob interesa, jer su vlasnik firme "Kace" i poslanik nerazdvojni - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz odbora vranjskih naprednjaka.

Info Vranjske, 6. septembar 2019.

Komentari

On je bogom dan kao i njegova ženica...drugima ne treba posao,imaju kolače pa će to jesti umesto plata i hleba ...

Kakav bre prijatelj porodice Bulatovič, to nije istina. Na osnovu nekoliko forografija ste doneli pogrešne zaključke

Najnovije vesti

Golfom na Renoa, pa u Bolnicu »

Kod sela Korbevac pored Banje došlo je do teškog udesa u kome je jedna osoba teže povređena, saoštila je policija.Prema...
ZutoCvece