JUBILEJ ZA DIKU: 570 dana rekonstrukcije parka i Bore Stankovića

Grad Vranje baš na Veliki četvrtak obeležava «jubilej za diku», 570 dana rekonstrukcije gradskog parka i ulice Bore Stankovića.

Dok se naprednjaci na Skupštini busaju u grudi kako je grad neuporedivno sređeniji i lepši nego ranije, valja podsetiti da su obe rekonstrukcije krenule su početkom oktobra 2019. godine, a kako izgleda dočekaće i oktobar tekuće, 2021. godine i dvogodišnjicu izvođenja radova bez kraja i konca!?

Rok za rekonstrukciju gradskog parka iznosio je 120 dana, što znači da je Grad u kašnjenju ravno 450 dana!!

Rok za rekonstrukciju ulice Bore Stankovića iznosio je 90 dana, Grad, dakle, kasni, egzaktno tvrdimo, 480 dana!!

Izvođač radova na projektu rekonstrukcije gradskog parka je privatno preduzeće „Lider“ iz Žbevca, a radove na rekonstrukciji ulice Bore Stankovića i dalje izvodi «Saba Belča» iz Preševa, za divno čudo, najomiljeniji izvođač radova gradskih funkcionera aktuelne vlasti na čelu sa SNS, ali i prethodne koju je predvodio SPS!?

Umalo da zaboravimo, izgradnja pešačke zone u Vranjskoj Banji traje 660 dana, poslanik i još uvek šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović obećao je završetak radova za 100 dana, pa je lako izračunati da je kašnjenje doseglo 560 dana!!

Gradski funkcioneri i izvođači radova na pomenutim dugoradećim projektima, ipak, nisu bez «sreće», kako već rekosmo, danas je Veliki četvrtak koji simbolizuje praštanje.

NIV

Komentari

Park će vrlo brzo otvoriti za građane, ali ne onako kako su pričali da će izgledati. Neka Gonzi posluša sebe šta je pričao i kakve je filmove pustao ljudima, pa kako izgleda. Sve je to manje bitno od onoga koliko košta, nenormalno mnogo, preko 120 miliona. Mada sve je kod njih skupo i pozorište je koštalo 3 miliona evra, pa privatni vrtić koji je grad kupio a niko ne zna zbog čega košta skoro 800.000 evra. Soliter da sagradi za te pare. Ali u skladu sa parolom, sve "za njihovu decu"

Vrtic je kupljen za 600000 evra. A ko je je strpao razliku u dzep neka istrazi policija

Park sa 2 ljuljaske :-D :-D bravo za projekat to je napredna politika jer narod prost pa cuti

Zamisli da gi das neki ozbiljniji projekat. Drama. 20 njihove generacije ne bi ga zavrsile.

Тако је то кад посао добијају фирме чији су највећи домети копање септичких јама по селендре.

Katastrofa Vranje je grad ,izgubljen rukovodstvo nesposobni!Komentara nema!

Kakav narod, takva vlast, nepismeni i jedni i drugi

Mene me sramota sto citam ... pa ovoj nema nigde. A nji gi boli uvo, toj obraz djon a dzep icepen bez dno, da se napuni ne.

Jel stvarno govore da je grad uredjeniji I bolji ??? Ako je tako to su obicne budale. Pa svi vidimo na sta lici carsija. Haos.

Voda vam je odnela korito Vranjske reke, ispod Bujkovskog mosta

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece