Južnjačke plate: Han najbolji, Banja najsiromašnija

Pčinjski okrug sa prosekom plata u februaru ove godine od 49.750 dinara za oko 12.000 dinara zaostaje za republičkim prosekom od 62.280 dinara.

Najveći prosek plata ima Vladičin Han, 51.570 dinara, a najmanji Vranjska Banja sa 42.855 dinara.

Iza Hana je Surdulica sa 51.254, na trećem mestu je Vranje sa 51.178, slede Trgovište sa 50.619, Bosilegrad sa 46.529, Bujanovac sa 45.688 i Preševo sa 45.044 dinara.

Najsiromašnija Vranjska Banja sa navedenim prosekom za republičkim prosekom zaostaje 20.000 dinara i spada u red najsiromašnijih opština u Srbiji.

Podatke o proseku plata za februar objavio je Republički zavod za statistiku.

NIV

Komentari

Koji prosek ste uzeli u Banju kad Banja nema privredu. Ima samo opštinari i Sentu sa njegove starlete koji ceo dan bleje setaju i primaju debele plate za nerad. Plus odbornici koji im aplaudiraju za svoj džep i neke vecnike0 koji primaju neke pare i oni ne znaju za šta. Sve u svemu mnogo ljudna opštinska "elita" koja ništa ne radi nema privredu ali nema ni narod. Sve otišlo iz Banju. Ne znam za koga su tu. Za sebe.

Bitno da smo najaci u ceo svet po broju vakcinisani.Nema zajebancije s nas.A kad su plate u pitanju ko kurdi.Narod gladan bedan duzan a na Pink cirkusi.Srbijo pomogni Nemacku Svetsku Ameriku.

Ako je prosek za 2 meseca onda je ok

Tako je kad vladaju Bosanci, Hrvati, pederi, lezbejke, narkomani, pedofili, lopovi, primitivci, prostaci, ološ, bagra, kurve, neznalice..... Dobro se i to prima, jer sve dolazi od zaduživanja i prodaje rudnika, zemlje, voda, preostalih fabrika, droge, migranata, korupcije, prodaje beba, banja....Jednom će i ova medijska propaganda laži da kapitulira, tada će izaći istina na delo i biće gorka.

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece