JS: Svaka čast, gradonačelniče!

Povodom otvaranja gradskog parka u Vranju oglasio se, poetičnim saopštenjem, i GrO JS-a Vranje.

Ne usuđujući se da ga skrnavimo, ovog gotovo umetničko saopštenje prenosimo u celini.

- Gradski park u Vranju je nakon 130 godina svog postojanja konačno zablistao u svoj svojoj lepoti.

Sada, nakon rekonstrukcije koja je zbog kovida morala da bude vremenski produžena, Vranje dobija moderan park koga krase ne samo bogate i razgranate krošnje četinara i divljih kestenova starih više decenija, već i najsavemeniji mobilijar, fontana, led rasveta i dr.

GrO Jedinstvene Srbije u Vranju smatra da su građani Vranja ovom rekonstrukcijom dobili izuzetno lepu zelenu oazu u centru grada.

U njoj će moći da uživaju sa svojom porodicom, prijateljima i gostima.

Isto tako u parku će moći da prate mnogobrojne kulturne manifestacije, izložbe i koncerte. Najveća obaveza svih nas koji živimo u Vranju jeste da sada čuvamo od uništavanja i upropašćavanja ono što smo dobili rekonstrukcijom gradskog parka.

Želimo da čestitamo gradonačelniku na istrajnosti da, uprkos svim teškoćama, završi jedan od najznačajnijih projekata za grad Vranje a Vranjancima čestitamo otvaranje jednog od najlepših parkova u Srbiji – kaže se u saopštenju GrO JS-a u Vranju.


SSB

Komentari

Mene bi bilo sramota da me hvale ljudi poput Manića, koji ovu "pohvalu" šalje iz Egipta. Ironija je sastavni deo naprednjačkog ludila i njihovih satelita. Pljačka III Rajha

Najlepsih parkova u srbiji ?? :-D :-D sa dve ljuljaske?
Nego kad ste mogli za pozoriste mozete i za park.
Samo napredno tako i treba kada narod cuti

Licemerje do zla boga. Da nije dao njegov novac iz kuće ili ga je odneo kući(deo novca?)? Nego sličan se sličnom raduje, svi ste isti lopovi.

Pošaljite Vučiću da JS hvali gradonačelnika hahaha

...a mozda i van evrope :-D prost narod pa ce pomisli stvarno.. zato oni pobedjuju zbog proste bajke a panzioneri neke veruju u njih !! Mi smo treci u svetu prvi u evropi. Najbolje zdravstvo imamo i jedino mi imamo auto put.
Nema veze sto je najskuplja putarina. Nema veze sto nemaju zavoj u bolnici i sto se rasulo. Nema veze sto prave park i ulicu pp 3 god..
Samo je bitna jedna dobra gluma i prosta bajka da bi narod poverovao.
Kao da nemate oci pa verujete usima !!!

Znaci i gradonacelnik je upraznjavao bunga lunga inace ga ne bi hvalili.

I moje dete kaže da je stari park bio bolji, imao više igračaka, drveća... Cirkus

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece