Jovanović: Ne bih o crvenom kartonu

Vršilac dužnosti trenera vranjskog Dinama Radmilo Jovanović nije želeo da komentariše problematično isključenje štopera Vranjanaca Danijela Gašića u 33. minutu na meču 19. kola prvenstva Super lige između Mladosti i Dinama, koja je odigrana u sredu 5. decembra, pa je vranjski superligaš igrao skoro jedan sat sa deset igrača.

- Do penala parirali smo ekipi Mladosti, ali ne bih da komentarišem zašto je Gašiću pokazan crveni karton -, vidno nezadovoljan izjavio je za Sportski žurnal Jovanović.

Svih par stotinak gledalaca na stadionu Mladosti u Lučanima videlo je da je u 33. minutu Gašić s leđa, krajnje nespretno i bez namere da sruši protivničkog napadača, startovao na Jovanovića koji je teatralno odglumio pad, pa je sudija Miloš Milanović bez razmišljanja i nekako olako dosudio jedanaesterac za domaći tim, nervozan što je rezultat nakon pola sata igre 0:0, a štoperu Dinama pokazao put u svlačionicu na iznenađenje svih prisutnih.

- Znali smo da nije lako igrati protiv Mladosti, ali, opet kažem, do penala smp uspevali da parirami rivalu, imali i svoje prilike, ali je domaćin iskazao kvalitet, a nama ostaje da popravimo efikasnost -, «diplomatski» je trener Jovanović izbegao da govori o penalu za Lučance.

U 20. kolu Super lige, Dinamo u Surdulici dočekuje tim Voždovca iz Beograda i to je prilika za Vranjance da poprave skroman bodovni saldo i pobedom obraduju svoje navijače, jer su «zmajevi» na 13. poziciji na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Najnovije vesti

Milanović odlazi iz Surdulice »

Dosadašnji starteg surduličkog superligaša ima dilemu gde će nastaviti trenersku karijeru.- Ne isključujem rad u inostra...

RECKO: Ovo je pljačka »

Antić postavlja pitanje kako je baš Vasić određen da sudi meč između Inđije i Dinama.- Ko je mogao da pošalje baš sudiju...
ZutoCvece