JOŠ IMA: Milionska pljačka u Simpu

MUP Srbije podnelo je krivčnu prijavu protiv jednog radnika Simpa zbog osnova sumnje da je oštetio ovo preduzeće za 2,5 miliona dinara.

Ovim slučajem bavilo se Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Osumnjičeni se tereti da je tokom ove godine prodao nameštaj fizičkim licima i da tu prodaju nije evidentirao kroz fiskalnu kasu, već je novac zadržao za sebe.

Policija nije saopštila koje je mere osim krivične prijave preduzela u ovom slučaju.

Komentari

U novinama "Vranjske" objavljivan je feljton "Sve lazi i obmane Tomic Dragomira". Zaista, "Simpo" i Simpovci su najveci lopovi i neradnici, u ne proizvodnim delatnostima ljudi sede po ceo dan bez posla, odbijaju da pomognu drugim kolegama, mesetare po ceo dan, citaju viceve, tamo sam prvi put procitao na kompjuteru snimljen vic o Milosevic Slobodanu koji se hvalio da Ciga u Gornjoj Carsiji u Vranju ima zlatnu solju koju je koristio ne znajuci da je to truba sa zlatno zutom bojom. Umesto da radi na kompjuteru izvesni imenjak Tomic Dragomira cita viceve po ceo dan i nista ne radi, a prima platu. Isti lopovluk bio je i u "Jumku". Policija je pre podne uhapsila direktora u kafani "Odisej", jer je prodao robu bez izlazne dokumentacije, a zaradjene pare od preprodaje iskoriscene su za plate direktorima. Takve lopovske firme kao "Simpo" i "Jumko" treba zatvoriti.

Najnovije vesti

AluTerm plus