Još 25 pozitivnih na koronu u Vranju, jedna osoba preminula

Još 25 osoba, svi iz Vranja, pozitivni su na COVID19, saopštava Zavod za javno zdravlje.

Ovo su rezultati testiranja 147 uzoraka, što govori da je stopa zaraženosti na području Vranja još uvek visoka, oko 17 odsto, znatno viša u odnosu na stopu novoinficiranih u Srbiji koja iznosi 3,6 odsto.

Jedan pacijent u kovid bolnicama u Vranju je preminuo od posledica infekcije korona virusom i to je ukupno 20. žrtva epidemije.

ZZJZ u Vranju epidemiološku situaciju ocenjuje kao nesigurnu.

Očekuju se rezultati testiranja još 141 uzorka sa područja Vranja.

Po broju osoba u samoizolaciji, Vranje se sa brojem od 91 lica ne nalazi među prvih 10 gradova i taj broj je znatno manji od Kragujevca sa 645 lica u izolaciji, Šapca sa 437, Novog Sada sa 408 i Leskovca sa 378 osoba u samoizolaciji.

Komentari

Danas sam bio u ATD, ima samo brzi test, nema briseva koji su mnogo sigurniji. Propast.

Milenkoviću pojavi se da te narod vidi, kad su bile pohvale o stanju u gradu nisi se skidao sa tv, objasni koliko je pozitivnih među članovima SNS. Sve kao posledica izbora.

Kad ono behu izbori

Hitno potrebna zaštitna oprema (maske, gas maske, rukavice, lekovi protiv bolova od pendrecenja) grupi studenata iz Vranja koji se trenutno nalaze u Beogradu i iskazuju na miran i dostojanstven način da i omladina iz Vranja ima mozak i da ne može da trpi da nas više lazu u obmanjuju! Verovatno postoje ljudi dobre i organizacije volje potpuno apoliticni da nam pomognu da prezivimo ovo vreme!!! Zahvalni smo svima, molim vas objavite!

Studentima iz Niša potrebna pomoć Vranjanaca dobre volje koji imaju hrabrosti da nam pomognu u izražavanju nezadovoljstva ovom situacijom!

Gde ste vranjske?

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece