Jesen naprednjačkih PROPALIH INVESTICIJA

Vranjski naprednjaci će ove jeseni obeležiti dve za njih važne, ali za građane tragične godišnjice, 365 dana od početka radova na rekonstrukciji ulice Bore Stankovića i rekonstrukciji gradskog parka.

Dana 29. septembra ove godine navršiće se jedna godina od početka izvođenja radova na rekonstrukciji gradskog parka, a obećani rok izgradnje bio je 120 dana.

Dana 5. oktobra ove godine, sasvim slučajno i nema veze sa naprednjacima mrskim im 5. oktobrom, kada je srušen i njihov vođa Slobodan Milošević, navršava se godina od početka izvođenja radova na rekonstrukciji ulice Bore Stankovića, a obećani rok bio je 90 dana.

Da se ne zaboravi, 30. septembra navršava se 450 dana od početka radova na pešačkoj zoni u Vranjskoj Banji, a obećani rok u vidu "poslaničke časne reči" bio je da će banjsko šetalište biti završeno za 100 (sto) dana.

Da se takođe ne zaboravi, obećanje o izgradnji novog fudbalskog stadiona zvanično je dato pre četiri godine i ušlo je u svoju petu godinu, ali prvoligaš Dinamo i dalje igra svoje mečeve kao domaćin na stadionu "Jumka".

Nema šta, naprednjačka efikasnost ume da "zadivi"!

NIV


Najnovije vesti

ZutoCvece